Document management systeem

Automatisering van uw informatiebehoefte en Document Management zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen werken op één kantoor of meerdere locaties vraagt om een krachtige applicatie voor het inscannen, creëren, opslaan, bewerken, archiveren, delen en printen van documenten.

Find-Me printing

Digitaliseren

Samen werken op één kantoor of meerdere locaties vraagt om een krachtige applicatie voor het inscannen, creëren, opslaan, bewerken, archiveren, delen en printen van documenten. De meeste multifunctionals van Itec zijn standaard voorzien van intelligente software om het Document Managementproces vorm en inhoud te geven. Met de uitgebreidere software die Itec aanbied kunt u het verdere proces geheel naar eigen wens vorm geven.

Samen aan de toekomst werken.

Waar u zich ook bevindt: u hebt razendsnel toegang tot uw documenten. Onze veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke tools gaan verspilling tegen en zorgen voor flinke kostenbesparingen. Vanzelfsprekend heeft het ook een positief effect op het milieu als u ervoor kiest om minder papier te gebruiken. Zo dragen we met onze SMART Solutions een steentje bij aan maatschappelijk verantwoord printen (MVP)

Meer weten over MVP? Klik hier

Itec MVP refurbished printers en multifunctionals