Itec logo

Maatschappelijk Verantwoord Printen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets wat anno 2018 een gezamenlijke verantwoordelijkheid van ondernemend Nederland is. Informatievoorziening, informatieverwerking en informatie archivering is in de meeste organisaties een cruciaal proces binnen de bedrijfsvoering. Van oudsher staat printing binnen dit proces te boek als duur, milieuonvriendelijk en vervuilend.

Itec neemt op basis van de “People, Planet en Profit” principes, haar eigen verantwoordelijkheid bij het faciliteren van haar relaties. hiervoor biedt zij:

Maatschappelijk Verantwoord Printen! Klik om naar de website te gaan.

Itec biedt haar relaties de mogelijkheden voor wat betreft maatschappelijk verantwoord printen:

1. Een duurzame oplossing op basis van apparatuur uit de “Second Life” productlijn.
Het inzetten van Second Life apparatuur combineert beperking van afvalstromen en optimaal benutten van duurzame productiemiddelen en grondstoffen met maximaal economisch voordeel.

2. Een energiezuinige oplossing op basis van fabrieksnieuwe apparatuur.
Deze oplossing garandeert u apparatuur met het laagste energieverbruik uit de markt en biedt u de mogelijkheid apparatuur in te zetten op basis van technische in plaats van economische levensduur.

3. Slimme softwarematige oplossing.
De “smart solutions” die Itec additioneel aanbiedt garanderen u een maximale beperking van verbruik van grondstoffen en printverlies.

Op basis van bovenstaande proposities begeleidt en adviseert Itec haar relaties op het gebied van printing in de 21ste eeuw. Graag begeleiden wij uw organisatie bij dit proces.

MVP