Ruud Nijenhuis profielfoto

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Itec versterkt commercieel team met nieuwe landelijke sales manager Ruud Nijenhuis

Ruud Nijenhuis is afgelopen juni gestart als landelijke salesmanager van Itec Benelux. Dit is een grote stap in de nieuwe fase waarin Itec is beland sinds de start van Jean-Louis van Aerle.

De komst van Ruud betekent veel voor Itec, zo zal hij focus leggen op het professionaliseren van het accountmanagement. Daarnaast zal hij de teams voorzien van begeleiding en coaching.

Ervaring en geschiedenis

Logo Ricoh

Met ruim negen jaar ervaring bij het Ricoh Document Center in Nijmegen als Commercieel Directeur is de printbranche geen onbekende sector voor Ruud Nijenhuis. “in mijn tijd bij Ricoh had ik Itec niet overwogen als werkgever, maar het bedrijf heeft in de afgelopen jaren en vooral de laatste maanden een echte professionaliseringsslag laten zien” aldus Ruud Nijenhuis. Itec is enorm in beweging, vanuit alle kanten wordt er momenteel in het bedrijf geïnvesteerd. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de opleidingen die alle salesmedewerkers nu krijgen en de uitbreiding van de verkoopteams.

Visie achter Itec

De kracht achter Itec is zijn onafhankelijkheid, we zijn niet gebonden aan afspraken met leveranciers, machines of software. Ruud vertelt “Hierdoor kunnen wij echt ‘out of the box’ denken en juist door deze onafhankelijkheid hebben wij de mogelijkheden om oplossing op maat bieden,de usp die meerwaarde creëert voor onze relaties”. Volgens Ruud Nijenhuis ligt zijn uitdaging dan ook in het ontwikkelen van het team en de medewerkers. We hebben de mogelijkheid om alles nu naar een nog hoger niveau te tillen.

Toekomst

We hebben op dit moment zoveel projecten lopen, dat we enorm uitkijken naar de resultaten die daar mogelijk uit voort kunnen komen. Zo zijn we bezig met het uitbreiden van onze document solutions met meer softwarematige toepassingen om zo onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn. “Waar ik het meest naar uitkijk is het effect van onze nieuwe distributiestrategie om onze relaties zo maximaal mogelijk te bedienen”, aldus Ruud Nijenhuis.

Bij Itec verwelkomen we Ruud Nijenhuis natuurlijk met open armen! Ben je net zoals wij erg benieuwd naar de weg die Itec in wil gaan slaan? Blijf ons dan volgen op bijvoorbeeld onze blog of social media kanalen.

Schrijf je in  voor onze nieuwsbrief