Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Jean-Louis van Aerle nieuwe Commercieel Directeur Itec Printgroup Benelux

Met ingang van 1 februari 2020 wordt Jean-Louis van Aerle de nieuwe Commercieel Directeur van Itec Printgroup Benelux. Van Aerle is geen onbekende in de printbranche. Hij werkte eerder als Algemeen Directeur bij KNNS (voorheen KC Business Solutions) en de afgelopen vier jaar als Commercieel Directeur bij PCI Nederland.

Start van een nieuwe fase

De komst van Van Aerle markeert de start van de volgende fase voor Itec. Het printbedrijf wil de komende jaren verder groeien in de Nederlandse en Belgische markt. Waar andere spelers hun business uitbreiden naar nieuwe diensten, zoals telecom en IT, kiest Itec bewust voor een duidelijke specialisatie in printing. Van Aerle is voor Itec de juiste persoon om binnen de huidige printmarkt verder te groeien. Met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kent hij de branche als geen ander.

Focus op groei

Itec wil haar groeidoelstelling realiseren door enerzijds autonoom te groeien binnen de huidige markt en anderzijds door actief te acquireren in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast gaat Itec investeren in nieuwe deelnemingen, nieuwe partners en startups met potentie. De ambitieuze maar haalbare doelstelling is een logische stap in de verdere professionalisering van Itec.

Versterken van de klantrelatie

De groeidoelstelling heeft niet alleen betrekking op het vergroten van het marktaandeel, maar vooral op het uitbouwen en het versterken van de klantrelatie. De komende periode wil Itec de commerciële afdeling verder uitbreiden om alle klanten nog beter te helpen bij hun vraagstukken op het gebied van printing en software om documentstromen te optimaliseren. Hiermee wil het printbedrijf nog meer betrokken zijn bij haar klanten en hun business.

Itec

Itec is al meer dan 30 jaar de grootste onafhankelijke aanbieder op het gebied van print- en documentoplossingen. Met een duidelijke focus op maatwerk en service bedienen zij een enorme diversiteit aan klanten in de Benelux. In verschillende vestigingen in Nederland en België werken in totaal meer dan 300 medewerkers.

Noot voor redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jean-Louis van Aerle, Commercieel Directeur Itec Printgroup Benelux, via 06-55826602 of j.vanaerle@itec.nl.

Schrijf je in  voor onze nieuwsbrief