Itec logo
 • Itec goed geregeld playWordt het tijd om (nieuwe) kantoorapparatuur aan te schaffen? Of loopt het contract bij uw huidige printerleverancier bijna af en wilt u zich opnieuw oriënteren? Kevin Brouwer, presentator van het RTL4 programma Da's Goed Geregeld, interviewde Dennis van der Bij, directeur algemene zaken van Itec Innovators in Printing, om te informeren naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kantoorapparatuur en om te vragen waar ondernemers op moeten letten bij het beheren van documentenstromen.

  Bekijk hier het interview.

  Lees meer...
 • Woman capturing a video on a mobile phoneDe zomervakanties zitten er op en iedereen gaat weer naar kantoor. Vervelend? Veel kantoorwerkers kijken er ook naar uit. Werk heeft namelijk een belangrijke sociale factor. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft regelmatig contact met collega’s buiten het werk om en bijna 14% heeft wel eens een liefdesrelatie gehad met een collega. Het zijn ook sociale aspecten die ons ervan weerhouden andere, nieuwe manieren van werken te omarmen. Een aantal bevindingen over de sociale aantrekkingskracht van het kantoor uit recent onderzoek op een rij.

  Lees meer...
 • Itec ClubBrugge ondertekeningIn deze vakantieperiode is er opnieuw een overeenkomst gesloten met als doel een optimalisatie van het printerpark van Club Brugge enerzijds en een verlenging van de overeenkomst voor de Business Seats van Itec anderzijds.

  Lees meer...
 • sjkiOp voorschrift van Itec heeft Sint-Jozefskliniek Izegem centralisatie toegepast op het printerpark. Het terugbrengen van 80 (relatief dure) kleine printers naar 37 multifunctionals en printers levert het ziekenhuis een forse besparing op.

  Lees meer...