Itec logo
 • PaperCutMF 17.2 logoEerder dit jaar presenteerde PaperCut versie 17.0 waarin de focus lag op het verbeteren van de algehele uitstraling en de beveiliging van deze toonaangevende print-software-oplossing. In PaperCut MF 17.2, die nu verkrijgbaar is, wordt deze trend voortgezet.

  Lees meer...
  • PaperCut for Konica Minolta Multifunction Devices on YouTubeNieuwe Konica Minolta bEST-gecertificeerde PaperCut MF embedded app vanaf nu beschikbaar;
  • Beheren en controleren van printen, scannen, kopiëren en faxen;
  • Biedt een intuïtieve eindgebruiker ervaring op het MFP paneel.
  Lees meer...
 • fd Transformers200Komend weekend verschijnt bij het FD het magazine 'FD Transformers 200'

  FD Transformers 200 is een nieuwe jaarlijkse ranglijst: Hoe ver zijn de grootste Nederlandse ondernemingen in hun digitale transformatie? We doen dit om ervaringen tussen verschillende Nederlandse bedrijven te delen en daardoor te stimuleren. De ranglijst is samengesteld door Het Financieele Dagblad en Vlerick Business School. Gezamenlijk hebben het FD en Vlerick Business School de 200 grootste Nederlandse ondernemingen uitgenodigd voor deelname aan een gedetailleerd onderzoek. Ruim een kwart van deze bedrijven was bereid om interne bedrijfsinformatie te delen.

  Lees meer...
 • Why we keep printingDe populariteit van papier bij jongere werknemers vertraagt de afname van het zakelijke printen, blijkt uit een nieuw onderzoek.

  Infotrends heeft een nieuw rapport uitgebracht waarin de ontwikkelingen in het zakelijke printen worden bekeken vanuit het oogpunt van 'noodzakelijk' ten opzichte van 'optioneel' printen. Met andere woorden, het verschil tussen documenten die worden geprint voor opslag of als onderdeel van een bedrijfsproces (bijv. formulieren, documenten die moeten worden ondertekend, contracten en facturen) en documenten die worden geprint, niet omdat het moet, maar omdat mensen er liever mee werken in hard copy (bijvoorbeeld e-mails, reisdocumenten, tijdschriftartikelen, foto's, kaarten, presentaties).

  Lees meer...