Itec logo

 • digimax europeItec met vestigingen in Antwerpen en Gent is een samenwerking aangegaan met Digimax Europe met vestigingen in Schoten en Gent Beide organisaties zijn al vele jaren sterk vertegenwoordigd en succesvol op de Belgische markt van printen en document oplossingen.

  Lees meer...
 • PaperCut logoPaperCut, een wereldwijd actief print management software bedrijf, is uitgeroepen tot “Outstanding Cost Accounting & Cost Control Solution” award winnaar in de categorie Document Imaging Software als onderdeel van de Keypoint Intelligence’s Buyers Lab (BLI) 2018 Pick Award.

  Lees meer...
 • Oplossingen zorgsectorWerknemers in de medische hulpverlening, zieken-, kraam-, ouderen-, gezins- en gehandicaptenzorg krijgen allemaal te maken met vergelijkbare uitdagingen. Vandaag de dag moet u van op papier gebaseerde processen overschakelen op snelle, geautomatiseerde processen, terwijl u daarnaast rekening moet houden met de privacy en zorgen voor een goede beveiliging in een zwaar gereguleerde omgeving. Bovendien moeten de processen naadloos integreren binnen het cliëntenbeheersysteem (ECD), de financiële- en HR-applicaties, (web)portals en de content-beheersystemen binnen organisaties (ECM).

  Lees meer...
 • PaperCutMF juridischVerhoog uw rendabiliteit en productiviteit, zonder dat dit ten koste gaat van documentbeveiliging. Vereenvoudig de terugvorderingsprocedure van printkosten, en bespaar uw tijd met het gebruiksvriendelijke en veilige PaperCut MF.

  Lees meer...