Itec logo
 • DigitaleTransitieIedereen heeft het erover, de vakbladen staan er vol mee en we hebben er allemaal dagelijks mee te maken, zowel zakelijk als privé. E-mail, mijnoverheid.nl, mijnzorgverzekering.org, digitaal factureren, webshops, e-banking, UBL, digitale handtekening, DigiD..., één voor één voorbeelden van een digitaliserende maatschappij. De vraag is alleen, wat betekent dat voor uw organisatie?

  Lees meer...
 • Why we keep printingDe populariteit van papier bij jongere werknemers vertraagt de afname van het zakelijke printen, blijkt uit een nieuw onderzoek.

  Infotrends heeft een nieuw rapport uitgebracht waarin de ontwikkelingen in het zakelijke printen worden bekeken vanuit het oogpunt van 'noodzakelijk' ten opzichte van 'optioneel' printen. Met andere woorden, het verschil tussen documenten die worden geprint voor opslag of als onderdeel van een bedrijfsproces (bijv. formulieren, documenten die moeten worden ondertekend, contracten en facturen) en documenten die worden geprint, niet omdat het moet, maar omdat mensen er liever mee werken in hard copy (bijvoorbeeld e-mails, reisdocumenten, tijdschriftartikelen, foto's, kaarten, presentaties).

  Lees meer...
 • Vos LogisticsMet trots melden wij dat Vos Logistics Itec trouw blijft als klant. Na een uitgebreide RFP heeft Vos Logisitics voor Itec gekozen op basis van het juiste advies, geschikte oplossing, visie op toekomst, hoge mate van kwalitatieve dienstverlenging, flexibiliteit in voorwaarden en scherpe condities.

  Lees meer...
 • PaperCut 17.0De nieuwste versie van PaperCut, de toonaangevende print-software-oplossing voor Follow-Me, monitoren en rapporteren van printgebruik en gedrag, is beschikbaar: versie 17.0. PaperCut maakt het werk nog simpeler door middel van Mobility Print, een nieuwe moderne gebruikers interface, geïntegreerd scannen en gast toegang op de kopieermachine.

  Lees meer...