Itec logo
 • onderzoekInbrekers zoeken altijd de makkelijkste manier om binnen te komen. Ze houden van een simpel doelwit, zoals een open deur of raam, een onbeheerde tas of sleutels die nog in het contactslot van de auto zitten. Bij netwerkbeveiliging gaat de aandacht in eerste instantie uit naar de computers en servers in de IT-infrastructuur. Daarnaast installeren de meeste bedrijven beveiligingssoftware op servers (inclusief e-mail), workstations en mobiele devices. Secundaire technologie zoals printers wordt echter vaak vergeten.

  Lees meer...
 • Itec MobilePrintingDe meest verkochte A3 kleuren multifunctional tijdelijk met tablet en mobile printing!

  Mobiel en draadloos zijn de sleutelwoorden van de huidige tijd. Maar print en scant u ook al mobiel en draadloos? Itec maakt het deze zomer wel héél aantrekkelijk om over te stappen op mobile printing!

  Lees meer...
 • business man frustrated by paperEen recent CIO artikel beschrijft waarom papieren documenten nog bestaan op de werkvloer en waarom bepaalde trends onze afhankelijkheid van printen en scannen wellicht zelfs verhogen.

  Lees meer...
 • youforceMet SMART Scan kunt u nu direct scannen naar ieder gewenst personeelsdossier met de door RAET gecertificeerde Youforce XA koppeling.

  Lees meer...