Itec logo
 • Woman capturing a video on a mobile phoneDe zomervakanties zitten er op en iedereen gaat weer naar kantoor. Vervelend? Veel kantoorwerkers kijken er ook naar uit. Werk heeft namelijk een belangrijke sociale factor. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft regelmatig contact met collega’s buiten het werk om en bijna 14% heeft wel eens een liefdesrelatie gehad met een collega. Het zijn ook sociale aspecten die ons ervan weerhouden andere, nieuwe manieren van werken te omarmen. Een aantal bevindingen over de sociale aantrekkingskracht van het kantoor uit recent onderzoek op een rij.

  Lees meer...
 • sjkiOp voorschrift van Itec heeft Sint-Jozefskliniek Izegem centralisatie toegepast op het printerpark. Het terugbrengen van 80 (relatief dure) kleine printers naar 37 multifunctionals en printers levert het ziekenhuis een forse besparing op.

  Lees meer...
 • onderzoekInbrekers zoeken altijd de makkelijkste manier om binnen te komen. Ze houden van een simpel doelwit, zoals een open deur of raam, een onbeheerde tas of sleutels die nog in het contactslot van de auto zitten. Bij netwerkbeveiliging gaat de aandacht in eerste instantie uit naar de computers en servers in de IT-infrastructuur. Daarnaast installeren de meeste bedrijven beveiligingssoftware op servers (inclusief e-mail), workstations en mobiele devices. Secundaire technologie zoals printers wordt echter vaak vergeten.

  Lees meer...
 • Itec MobilePrintingDe meest verkochte A3 kleuren multifunctional tijdelijk met tablet en mobile printing!

  Mobiel en draadloos zijn de sleutelwoorden van de huidige tijd. Maar print en scant u ook al mobiel en draadloos? Itec maakt het deze zomer wel héél aantrekkelijk om over te stappen op mobile printing!

  Lees meer...