Itec logo
 • Oplossingen zorgsectorWerknemers in de medische hulpverlening, zieken-, kraam-, ouderen-, gezins- en gehandicaptenzorg krijgen allemaal te maken met vergelijkbare uitdagingen. Vandaag de dag moet u van op papier gebaseerde processen overschakelen op snelle, geautomatiseerde processen, terwijl u daarnaast rekening moet houden met de privacy en zorgen voor een goede beveiliging in een zwaar gereguleerde omgeving. Bovendien moeten de processen naadloos integreren binnen het cliëntenbeheersysteem (ECD), de financiële- en HR-applicaties, (web)portals en de content-beheersystemen binnen organisaties (ECM).

  Lees meer...
 • PaperCutMF juridischVerhoog uw rendabiliteit en productiviteit, zonder dat dit ten koste gaat van documentbeveiliging. Vereenvoudig de terugvorderingsprocedure van printkosten, en bespaar uw tijd met het gebruiksvriendelijke en veilige PaperCut MF.

  Lees meer...
 • Itec vestiging AmersfoortPer 1 oktober aanstaande zal de Itec vestiging Amersfoort verhuisd zijn van de Basicweg 16 naar Spacelab 41. Telefonisch blijven we bereikbaar op 0418 68 22 22.

  Lees meer...
 • ICO terminalICO (International Car Operators) en Itec hebben de jarenlange verbintenis opnieuw verlengd. Deze samenwerking zorgt ervoor dat vrachtwagenchauffeurs zelf kunnen laden en lossen in de haven terminals van Antwerpen en Zeebrugge.

  Lees meer...