Itec logo
 • RovegRoveg, groothandel in groente en fruit, maakte gebruik van verschillende printer en multifunctionals van diverse aanbieders, waaronder Kompro/Itec. Roveg en Itec zijn samen op zoek gegaan om met minder printers/multifunctionals op één overeenkomst bij één leverancier efficiënter en goedkoper te werken.

  Lees meer...
 • BD visualHet gaat slecht met de Nederlandse printmarkt. Zie de ontslaggolf bij Ricoh in Den Bosch. Dennis van der Bij en Eduard van Helmond leggen in het Brabants Dagblad uit hoe het kan dat Itec nog steeds gestaag groeit.

  Lees hier het volledige artikel.

  Lees meer...
 • Itec FoxSports FCDenBoschDe Eredivisie werd op 2 september 1956 opgericht. Dat betekent dat de Eredivisie dit seizoen 60 jaar bestaat. Fox Sports staat hier bij stil door elke dag een memorabel moment uit 60 jaar Eredivisie op hun website te plaasen. Holland Office Group schittert in het filmpje over het 25.000ste doelpunt.

  Lees meer...

 • Itec PaperCut2016Vorig jaar presenteerde Itec de Papercut top promotie. Deze is wegens succes opnieuw verlengd, waardoor de actie nu tot en met december 2016 loopt. Kiezen voor een betere en gebruiksvriendelijkere printoplossing was nog niet eerder zo aantrekkelijk.

  PaperCut is een unieke softwareoplossing waarmee organisaties van klein tot groot aanzienlijk besparen op papier-, inkt- en printerkosten door intelligente bewaking, verrekening, rapportage en beheer van afdrukopdrachten. Met deze besparing wordt ook de belasting op het milieu significant verminderd.

  Lees meer...