Itec logo

Voldoen uw print- en andere documentprocessen aan de verplichte dataveiligheidsnorm?

Samen op weg naar minder papiergebruik

De General Data Protection Regulation (GDPR), ook wel bekend als de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) vervangt binnenkort de Data Protection Act 1998 (DPA) en zal in gehandhaafd worden vanaf 25 mei 2018. Deze verordening is op vele manieren vergelijkbaar met zijn voorganger en regelt de verwerking en het bezit van persoonsgegevens. Wat betekent dit voor u en uw organisatie?

Lees meer

In 6 stappen naar minder papierverbruik

Samen op weg naar minder papiergebruik

Het thema ‘papierreductie’ is een fantastisch thema om mee aan de slag te gaan en zichtbare resultaten mee te behalen. Echter, het is een serieus verandertraject dat als je niet uitkijkt teveel tijd en energie kost van de verkeerde functionarissen of ondanks tijd en energie van enkele enthousiastelingen niet de beoogde resultaten oplevert. Verandertrajecten vragen andere competenties dan in het algemeen aangetroffen worden op de meeste Facilitaire en/of IT afdelingen, uitzonderingen daargelaten uiteraard! Bovendien is het een lastig thema om goed in een scope te omvatten, immers waar begint het vraagstuk en waar eindigt het?

Lees meer

Eenvoudig uw CO2-uitstoot én afdrukkosten verlagen

CO2-uitstoot én afdrukkosten verlagen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is al lang geen geitenwollensokken praatje meer. De reductie van CO2-uitstoot (CO2-footprint) en duurzaam omgaan met productiemiddelen en fossiele brandstoffen is voor heel veel ondernemers steeds meer een issue. Lees hier hoe u met afdrukapparatuur eenvoudig uw CO2-uitstoot en tegelijktijd uw afdrukkosten flink kunt verlagen.

Lees meer

Printer: producent, dealer of dienstverlener?

Itec CP4527i A3 multifunctional

Is het tijd voor een nieuwe printer of multifunctional? Maar waar begint u? Er zijn zoveel aanbieders. Producent, dealer of dienstverlener; wat is nu eigenlijk precies het verschil?

Lees meer

De digitale transitie

De digitale transitie

Iedereen heeft het erover, de vakbladen staan er vol mee en we hebben er allemaal dagelijks mee te maken, zowel zakelijk als privé. E-mail, mijnoverheid.nl, mijnzorgverzekering.org, digitaal factureren, webshops, e-banking, UBL, digitale handtekening, DigiD..., één voor één voorbeelden van een digitaliserende maatschappij. De vraag is alleen, wat betekent dat voor uw organisatie?

Lees meer

  • 1
  • 2