Itec logo

Itec donatie aan Nav Jeevan

In de maand juli zijn wij de samenwerking aangegaan met 2 goede doelen. Gedurdende een maand hebben we een deel van elke order geschonken aan één van de twee goede doelen.
De goede doelen waren Stichting Make-A-Wish en Nav Jeevan. Vorige maand mochten we het mooie bedrag € 6750,- overhandigen aan Nav-Jeevan.

Lees meer

Een geslaagde BKB middag

De BKB op bezoek bij Itec

Gisteren was de BKB (Bedrijvenkring Bommelerwaard) bij ons op bezoek. Een middag die in het teken stond van de AVG en het lokaal ondernemen. Een geslaagde middag met een uitstekende opkomst.

Lees meer

BKB op bezoek bij Itec

Op woensdag 13 juni is Itec trotse gastheer van de bijeenkomst van Bedrijven Kring Bommelerwaard (BKB). De BKB is een actieve belangenvereniging (180 leden) voor en door ondernemers uit de Bommelerwaard. We verwachten zo'n 100 bedrijven te ontvangen deze dag.

Lees meer

Zijn uw print- en documentprocessen als GDPR Proof?

Samen op weg naar minder papiergebruik

De DPA is vervangen door de General Data Protection Regulation  (GDPR) omdat deze niet meer volledig aansluit op de huidige digitale wereld. Van alle bedrijven wordt dus verwacht dat zij zich aan de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wet houden. Houden bedrijven zich niet aan deze wet dan mag iedereen het bedrijf controleren en erop aanspreken. Indien bedrijven deze wet overtreden hangen er flinke boetes aan vast. Zeker de moeite waard om er een keer goed naar te kijken dus!

Lees meer

In 6 stappen naar minder papierverbruik

Samen op weg naar minder papiergebruik

Het thema ‘papierreductie’ is een fantastisch thema om mee aan de slag te gaan en zichtbare resultaten mee te behalen. Echter, het is een serieus verandertraject dat als je niet uitkijkt teveel tijd en energie kost van de verkeerde functionarissen of ondanks tijd en energie van enkele enthousiastelingen niet de beoogde resultaten oplevert. Verandertrajecten vragen andere competenties dan in het algemeen aangetroffen worden op de meeste Facilitaire en/of IT afdelingen, uitzonderingen daargelaten uiteraard! Bovendien is het een lastig thema om goed in een scope te omvatten, immers waar begint het vraagstuk en waar eindigt het?

Lees meer

  • 1
  • 2