Itec logo

Itec steunt het goede doel

Itec steunt goede doelen actie

Itec gaat samenwerken met de stichting Make-A-Wish Nederland en België en met de stichting Nav-Jeevan. Wij zullen gedurende een periode een bepaald bedrag van elke order doneren aan het goede doel.

De bedragen per donatie staan vast maar de klant kan de keuze maken welk goed doel zij willen steunen. We hebben de volgende 2 goede doelen uitgekozen:

website image

1.Make-A-Wish:
Een grote stichting die zich inzet om wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte werkelijkheid te laten worden.

Tal van vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners zetten zich hiervoor in. Maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en mooie herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

“Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt”.

Website NL | BE

website image 2

2.Nav-Jeevan:
Nav-Jeevan, een stichting die zich inzet voor de straatkinderen van Nagpur, India.

Stichting Nav-Jeevan betekent Nieuw Leven. Dit is precies wat Nav-Jeevan beoogt: de straatkinderen van Nagpur opvangen en helpen een Nieuw Leven op te bouwen. Het zijn de kinderen van voddenrapers, bedelaars, stenensjouwers en fietsriksja-rijders. De meesten wonen met maar één ouder, hebben om verschillende redenen de andere verloren. Ze leven in krotten, aan hun lot overgelaten tijdens de lange uren dat hun ouder aan het werk is. Ze worden vaak misbruikt door andere volwassenen en krijgen te maken met geweld als de ouder bedwelmd door goedkope alcohol of drugs thuiskomt.

Website

Houd onze social media en website in de gaten om op de hoogte te blijven van de voortgang van deze actie. Wij zijn erg trots dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen. Binnenkort meer!