Itec logo

Document Solutions

Document Solutions
Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Daarom hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in ‘Document Management’. Al onze machines kunnen worden voorzien van intelligente software waarmee systeembeheerders een complete applicatie in handen hebben voor toezicht, beheer en accounting.

Follow-me
Dankzij de ‘follow-me’ functies is afdrukken nog nooit zo eenvoudig geweest voor de gebruikers. Niet alleen kan de gebruiker vertrouwelijke documenten overal veilig afdrukken, maar het is ook eenvoudiger om optimaal gebruik te maken van het printerpark. Bovendien is er geen verspilling door documentuitvoer die nooit wordt opgehaald, waardoor de afdrukvolumes afnemen en de kostenefficiency toeneemt. Daarnaast kunnen per gebruiker  bepaalde restricties opgelegd worden (printbudgetten, kleur, beperking van gebruik scan/fax/copymodule).

Scan module
Met onze scan module oplossingen kunt u eenvoudig uw documenten digitaliseren. U kunt direct scannen naar de juiste locatie/map. Dit scheelt opslagcapaciteit en tijd en u heeft veel meer overzicht over waar documenten zijn.  Er wordt dus geen papier verspilt en alles wordt gedigitaliseerd.

Archive Module

Met onze archive oplossing maken wij het digitaliseringsproces bij onze klant compleet. Deze oplossing maakt namelijk het fysiek archiveren van documenten overbodig! Uw documenten zijn digitaal beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt. Ze raken nooit meer zoek, kunnen razendsnel worden opgeroepen, waar en wanneer u maar wilt en u kunt zelfs op de inhoud van het document terugzoeken! Deze oplossing gaat zelfs nog een stapje verder. Het toepassen van digitale workflows voorkomt veel kopieerwerk en de nodige looptijd naar allerlei postbakjes.

Naast het duurzame en verantwoorde aspect is deze optie ook zeer efficiënt en een toevoeging binnen het bedrijf. Geen grote archieven meer en gebruikersgemak voor uw werknemers. Er wordt gedacht aan het milieu waar ook meteen een grote stap wordt gezet richting efficiënt en overzichtelijke documentstromen.

Neem direct contact met mij op!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ga akkoord met de privacyverklaring

Ongeldige invoer