Itec logo

Second Life

Lifetime van een MFP

De gemiddelde lifetime van een MFP bedraagt 1.000.000 afdrukken. In bijna alle gevallen staat de tellerstand aan het einde van een leasecontract nog niet eens op 20% van deze lifetime. Toch zullen printerfabrikanten en dealers u altijd proberen te overtuigen om op nieuwe apparatuur over te stappen.

Second Life

Itec is geen fabrikant of dealer, maar een dienstverlener. Voor Itec is niet de verkoop van apparatuur, maar dienstverlening het doel. Vandaar dat wij er geen baat bij hebben om vroegtijdig de allernieuwste apparatuur te plaatsen ter vervanging van technisch nog lang niet afgeschreven apparatuur. Multifunctionals zijn in principe uitontwikkeld, nieuwe ontwikkelingen richten zich voornamelijk op de software en energiebesparing.

Itec beschikt over een ruim assortiment jong gebruikte multifunctionals (Second Life machines), die door onze technici volledig zijn gereviseerd. Deze alternatieven hebben identieke specificaties en compatibliteit met de allernieuwste software solutions. Deze duurzame oplossing is 30% goedkoper dan reguliere toepassingen. U levert niet in op kwaliteit en printgemak. Een ideale oplossing voor het MKB dus, waarbij de laagste prijs wordt gecombineerd met duurzaamheid.

CO2 Uitstoot
De productie en transport van een nieuwe MFP levert een CO2 uitstoot op van 540 kg. De uitstoot van een afdruk is 1,2 gram. Er kan dus met een Second Life machine tot wel 450.000 afdrukken gemaakt worden en nog steeds wordt er CO2 neutraal geprint. Als er dus 4.500 afdrukken per maand gemaakt worden kan er 100 maanden lang CO2 neutraal geprint worden!

Neem direct contact met mij op!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ga akkoord met de privacyverklaring

Ongeldige invoer