Itec logo

Kwaliteit

dnbregisteredOnze kracht zit in de kwaliteit, het maatwerk en de service die wij onze klanten bieden. Kwaliteitsmanagement is belangrijk en wordt steeds belangrijker. De kwaliteit van een product of proces moet niet meer een toevallige uitkomst zijn, maar iets wat een logisch gevolg is van de beheersing van het proces. Als bedrijf willen we voortdurend verbeteren of ten minste een bepaald niveau van kwaliteit waarborgen. De kwaliteit van producten en processen is het gevolg van zorgvuldige en nauwkeurige analyse en vervolgens de daarop gebaseerde planning.

Het startpunt voor kwaliteitsmanagement zijn onze medewerkers! Hoe gaan zij om met aan- en opmerkingen van onze klant, hoe gaan zij om met klachten van onze klant en hoe handelen ze deze af? Om dit te meten en te beheersen hebben wij een kwaliteitsteam en worden alle klachten geregistreerd.

Wij hebben een D&B waardering van de hoogste klasse – Rating 1 – dit betekent een minimaal risico op faillissement en een maximale financiële stabiliteit. U heeft aan ons dus ook een zeer betrouwbare zakenpartner.