Itec logo

Oplossingen voor een 'papierloze' zorgsector

Oplossingen zorgsectorWerknemers in de medische hulpverlening, zieken-, kraam-, ouderen-, gezins- en gehandicaptenzorg krijgen allemaal te maken met vergelijkbare uitdagingen. Vandaag de dag moet u van op papier gebaseerde processen overschakelen op snelle, geautomatiseerde processen, terwijl u daarnaast rekening moet houden met de privacy en zorgen voor een goede beveiliging in een zwaar gereguleerde omgeving. Bovendien moeten de processen naadloos integreren binnen het cliëntenbeheersysteem (ECD), de financiële- en HR-applicaties, (web)portals en de content-beheersystemen binnen organisaties (ECM).

Lees meer

ICO en Itec houden de vaart erin

ICO terminalICO (International Car Operators) en Itec hebben de jarenlange verbintenis opnieuw verlengd. Deze samenwerking zorgt ervoor dat vrachtwagenchauffeurs zelf kunnen laden en lossen in de haven terminals van Antwerpen en Zeebrugge.

Lees meer

Nu verkrijgbaar: PaperCut MF 17.2

PaperCutMF 17.2 logoEerder dit jaar presenteerde PaperCut versie 17.0 waarin de focus lag op het verbeteren van de algehele uitstraling en de beveiliging van deze toonaangevende print-software-oplossing. In PaperCut MF 17.2, die nu verkrijgbaar is, wordt deze trend voortgezet.

Lees meer