Itec logo

Lasaulec en Itec passen bij elkaar

LasaulecHoewel Lasaulec en Itec actief zijn in verschillende branches, passen ze precies bij elkaar. De organisaties delen dezelfde eigenschappen, ambities... en liefde voor sport. Het is daarom bijna vanzelfsprekend dat Lasaulec de zakelijke relatie met Itec opnieuw verlengd heeft.

Lasaulec B.V. is sinds haar oprichting in 1947 een succesvolle technische groothandel in verbruiksmaterialen en gereedschap (MRO-artikelen) voor het marktsegment industrie. De naam Lasaulec is ontstaan uit een samentrekking van de woorden Lasbenodigdheden, Autogeen en Electrisch. Lasaulec kan, net als Itec, kort worden gekarakteriseerd als snel, compleet, betrouwbaar en praktisch. Beide organisaties willen hiermee doorgroeien tot de belangrijkste leveranciers in de business-to-business markt.

Lasaulec is al sinds 2005 klant van Itec. Onlangs zijn de handtekeningen gezet onder een vernieuwde overeenkomst, waarmee Itec nog jarenlang zorgdraagt voor de 82 (multifunctionele) printers die in de vestigingen Almere, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Groningen, Heerenveen, Hengelo en Zwolle geplaatst zijn.

Itec heeft zich op zijn beurt tevens als sponsorvriend verbonden aan Team Lasaulec, het Marathon-schaatsteam van Lasaulec.