Itec logo

PaperCut 17.0 nu beschikbaar

PaperCut 17.0De nieuwste versie van PaperCut, de toonaangevende print-software-oplossing voor Follow-Me, monitoren en rapporteren van printgebruik en gedrag, is beschikbaar: versie 17.0. PaperCut maakt het werk nog simpeler door middel van Mobility Print, een nieuwe moderne gebruikers interface, geïntegreerd scannen en gast toegang op de kopieermachine.

De interface van PaperCut MF en NG is volledig vernieuwd en heeft een moderne en intuïtieve uitstraling gekregen met duidelijkere iconen en een Acties menu dat altijd zichtbaar is.

V17.0 introduceert ook Mobility Print om het afdrukproces van elk apparaat te vereenvoudigen zonder dat u eerst een printer driver moet installeren of met een netwerk verbonden moet zijn. Gebruikers kunnen nu op een intuïtieve manier afdrukken vanaf elk gewenst apparaat en op alle platforms (iOS, Android, Chrome OS, Windows MacOS). Of het nu op smartphones, tablets, laptops of Chromebooks, gebruikers kunnen snel ontdekken en afdrukken naar elke gepubliceerde printer.

 

Meer informatie over PaperCut 17.0:

PaperCut 17.0 video

Nieuw User Interface Design

bekijk video

PaperCut 17.0 Tour

Rondleiding door de applicatie

meer info

PaperCut MF Release History

Wat zijn de nieuwste upgrades?

meer info

PaperCut NG Release History

Wat zijn de nieuwste upgrades?

meer info