Itec logo

  • Home
  • Nieuws
  • PaperCut MF voor Konica Minolta met geïntegreerd scannen

PaperCut MF voor Konica Minolta met geïntegreerd scannen

  • PaperCut for Konica Minolta Multifunction Devices on YouTubeNieuwe Konica Minolta bEST-gecertificeerde PaperCut MF embedded app vanaf nu beschikbaar;
  • Beheren en controleren van printen, scannen, kopiëren en faxen;
  • Biedt een intuïtieve eindgebruiker ervaring op het MFP paneel.

De nieuwe Konica Minolta bEST gecertificeerde PaperCut MF embedded app biedt een intuïtieve eindgebruiker ervaring op het MFP paneel inclusief geïntegreerd scannen.*

PaperCut MF voor Konica Minolta is makkelijk te installeren en te gebruiken en vol functies om verspilling te verminderen en gevoelige documenten te beveiligen. Nieuwe vooraf geconfigureerde Scan Actions zorgen voor het beveiligd scannen van documenten naar bestaande bedrijfsprocessen.

PaperCut sales, development and support heeft een nauw samenwerkingsverband met Konica Minolta om een ​​naadloze klantervaring voor eindgebruikers te garanderen.

Matt Doran, CTO van PaperCut, “Als Konica Minolta bEST certified partner hebben we samen software ontwikkeld en getest, die is geïnstalleerd op duizenden Konica Minolta MFP's en honderdduizenden printers. Dit heeft gebrukers over de hele wereld geholpen om papier te besparen, kosten te beheersen en beveiliging te verhogen”.

PaperCut reageert met een zeer flexibele aanpak van ontwikkeling, in combinatie met frequent uitbrengen van updates, op de behoeften van de klant en de markt en lost eventuele probleme altijd snel op.

Belangrijkste voordelen als een Konica Minolta bEST certified partner:

  • Geïntegreerde technische ontwikkeling in de hele range van Konica Minolta bizhub apparaten;
  • Samenwerking met de belangrijkste belanghebbenden van Konica Minolta om Konica Minolta Business Solutions en PaperCut Authorized Solution Center over de hele wereld met elkaar te verbinden.

Over PaperCut Software International
PaperCut is een wereldwijde print management-oplossing, waarmee papierverspilling en afdrukkosten worden verminderd voor scholen en bedrijven in meer dan 120 landen. PaperCut heeft een hoofdkantoor in Melbourne, Australië en is internationaal vertegenwoordigd in de VS en het Verenigd Koninkrijk, ondersteund door een wereldwijd netwerk van resellers en partners.

Wilt u meer weten over PaperCut?
Onze specialisten geven u graag meer informatie.

Neem contact met ons op

Bron: Industry Analysts, Inc.