Itec logo

Itec Amersfoort verhuist per 1 oktober

Itec vestiging AmersfoortPer 1 oktober aanstaande zal de Itec vestiging Amersfoort verhuisd zijn van de Basicweg 16 naar Spacelab 41. Telefonisch blijven we bereikbaar op 0418 68 22 22.

Locatie
Het betreft een representatieve kantoorruimte in het kantoorgebouw "De Tweeling" op het bedrijvenpark Calveen. Het gebouw is door de architectuur een van de meest in het oog springende gebouwen van Calveen. Het object is gelegen op een prima zichtlocatie. De moderne kantoor- en bedrijvenlocatie Calveen bestaat vanaf midden jaren negentig en is direct gelegen aan de afslag Amersfoort-Noord aan de A1. Calveen is een gemengd kantoren- en bedrijventerrein met ruim 4000 werknemers. In het oog springende ondernemingen op Calveen zijn onder andere Mercedes, ABN AMRO, Hotel van der Valk, De Vries Vellenga Leenknecht Notarissen, Sigma Coatings en Praxis. Opvallend aan Calveen is de relatief hoge bebouwingsdichtheid. Daarnaast is de bebouwing op Calveen relatief hoogwaardig en zeer gevarieerd in omvang. Naast grote en middelgrote panden zijn er op het terrein tevens bedrijfsverzamelgebouwen te vinden.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Calveen ligt direct aan de snelweg A1 en dichtbij de snelweg A28. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is ook uitstekend, er zijn diverse busverbindingen richting Station Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst, het is 5 minuten lopen tot de bushalte.