Itec logo

 • Home
 • Nieuws
 • Oplossingen voor een 'papierloze' zorgsector

Oplossingen voor een 'papierloze' zorgsector

Oplossingen zorgsectorWerknemers in de medische hulpverlening, zieken-, kraam-, ouderen-, gezins- en gehandicaptenzorg krijgen allemaal te maken met vergelijkbare uitdagingen. Vandaag de dag moet u van op papier gebaseerde processen overschakelen op snelle, geautomatiseerde processen, terwijl u daarnaast rekening moet houden met de privacy en zorgen voor een goede beveiliging in een zwaar gereguleerde omgeving. Bovendien moeten de processen naadloos integreren binnen het cliëntenbeheersysteem (ECD), de financiële- en HR-applicaties, (web)portals en de content-beheersystemen binnen organisaties (ECM).

Download whitepaper

De zorgverleners voelen de druk toenemen om de kosten en de proces verwerkingstijd te reduceren en worden daarom 'papierloos' door een reeks documenten te scannen en elektronisch te routeren en te archiveren. Itec helpt deze organisaties hun ambitieuze doeleinden te bereiken door eenvoudige en veilige manieren te bieden om documenten vast te leggen, te routeren en op te halen, de hoeveelheid papieren documenten te reduceren of volledig weg te nemen, de conformiteit te behouden en de beveiliging te verbeteren.

Organisatie breed centraal gecontroleerde uitvoer
Belangrijke documenten altijd op het juiste moment naar de juiste locatie afdrukken SMART Output Solutions zorgt voor naadloze transformatie en levering van afdrukstromen vanuit bedrijfssystemen, zodat elke cruciale taak beveiligd wordt afgedrukt, waar en wanneer u maar wilt.

 • Normaliseert incompatibele documentindelingen vanuit elk platform of programma
 • Stuurt afdruktaken door naar de meest rendabele multifunctional (MFP) of printer
 • Biedt failover-workflows en automatische waarschuwingen bij taakonderbrekingen

Beveiliging en naleving van regelgeving
Een goede beveiliging voor gevoelige informatie
Of uw belangrijke documenten nu digitaal zijn opgeslagen, zich bij een printer bevinden of onderweg zijn, ze moeten worden beschermd. Met SMART Output Solutions wordt gewaarborgd dat alleen bevoegde personen informatie kunnen afdrukken en toegang hebben tot afgedrukte documenten. Zo weet u zeker dat u altijd het interne beveiligingsbeleid en de externe regelgeving volgt. Door het afdrukken van gevoelige documenten te automatiseren en audittrails van alle afdrukactiviteiten te eisen kan uw organisatie het risico op handmatige fouten of gegevensschending verkleinen.

De voordelen

 • Beveiliging
  Ons platform voor beveiligde informatie-uitwisseling zorgt voor veilige uitvoer en vrijgave van afgedrukte documenten op elk netwerkapparaat waardoor u risico’s verkleint en voldoet aan de regelgeving.
 • Productiviteit
  Ligt uw bedrijf stil als uw printers ermee stoppen? Via proactieve controle van printers en afdrukwachtrijen lost onze software uitvoerproblemen op voordat deze zich voordoen.
 • Kostenbeheersing
  Houd bij wat uw organisatie uitgeeft aan afdrukken. Met deze informatie kunt u de ROI optimaliseren – en de totale eigendomskosten voor de printer minimaliseren.
 • Compatibiliteit
  Converteer real-time gegevensstromen van oude mainframes en niet-Windows-systemen naar invoer voor moderne bedrijfsprogramma’s en afdruk-workflows.
 • Transparantie
  Volg precies wat er op elke printer gebeurt, met automatische uitgebreide tracerings- en rapportagefuncties.
 • Controle
  Controleert het machinegebruik en regelt het afdrukgedrag via centrale regels om het afdrukken betaalbaar te maken.

Oplossingen voor een 'papierloze' zorgsector
Lees de volledige tekst in onze whitepaper 'Smart solutions voor de zorgsector'.

Download whitepaper


Voor meer informatie

Heeft u meer vragen over dit onderwerp, of wilt u onafhankelijk advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer