Itec logo

SMART MPS

De traditionele manier

Het proces van het verzamelen en doorgeven van tellerstanden, het bestellen van toners en doorgeven van een storing via antwoordkaarten, e-mail, fax of telefonische communicatie kan zeer tijdrovend, arbeidsintensief en foutgevoelig zijn. En de productiviteit van werknemers neemt af door afdrukapparatuur die zonder toner zit, of die een service of onderhoudsbeurt nodig heeft.

Met SMART MPS wordt alles automatisch doorgegeven

  • Tellerstanden en printvolumes

SMART MPS zorgt ervoor dat tellerstanden en printvolumes automatisch terechtkomen bij de Itec Server. De software haalt data uit alle machines van het netwerk en verzendt deze vervolgens via een beveiligde internetverbinding. De server zorgt vervolgens voor data en rapportage. Er zijn geen veranderingen nodig binnen uw netwerk. SMART MPS software is fabrikantonafhankelijk en ondersteunt bijna alle merken.

  • Foutmeldingen

Met behulp van SMART MPS is het mogelijk foutmeldingen bij machines te signaleren. Het op afstand bewaken van de machines zorgt ervoor dat proactieve service kan worden verleend. U hoeft niet te wachten op een oplossing, maar deze wordt direct aangeboden.

  • Cartridge- en inktniveau

Het systeem maakt het op afstand lezen van cartridge- en inktniveaus mogelijk. Hierdoor kunnen wij u tijdig nieuwe cartridges toesturen en hoeft u geen grote voorraden meer aan te leggen en te beheren. Indien u oud apparatuur vervangt door nieuw apparatuur, hoeft u dus ook geen merkspecifieke cartridges weg te gooien.

Onze accountmanagers adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Contact opnemen Brochure bekijken