Bedrijf: ACSI

Branche: Recreatie

Klant sinds: 2015

Itec neemt ons veel werk uit handen

“We zochten een partij om ons printerpark te onderhouden en te vernieuwen. Na fijne gesprekken zijn we de samenwerking met Itec aangegaan en daar zijn we zeer tevreden over. De samenwerking bevalt heel goed. We hebben duidelijke afspraken gemaakt en de nieuwe hardware voldoet altijd aan de eisen die wij stellen. Ook de service is goed, er is altijd snel een monteur ter plaatse en problemen worden snel verholpen.”

acsi de campingspecialist duurzaam printen

Duurzaam

“Een ander belangrijk punt voor ons is om zo duurzaam mogelijk te kunnen werken. Ook dat is met Itec op maat ingevuld. We gebruiken de machines zo lang mogelijk, hebben zaken ingesteld als standaard dubbelzijdig printen en door het digitaliseren van documentstromen wordt er ook minder geprint.”

 

A-kwaliteit

“Onze printers worden uitgelezen, en bij een bepaald percentage tonerverbruik wordt door Itec automatisch een nieuwe toner naar ons verstuurd. Dit neemt ons veel werk uit handen om bij te houden waar de toners bijna op zijn en ook dat we deze niet zelf moeten bestellen. Voor het controleren van advertenties, printen van pakbonnen, en verschillende andere werkzaamheden is het belangrijk dat er A kwaliteit machines staan en dat de printkwaliteit goed is.”

“Itec ontzorgt en neemt ons een deel van het printbeheer uit handen, waardoor wij meer tijd hebben om te besteden aan andere projecten of werkzaamheden.”

 

Over ACSI

ACSI is dé campingspecialist van Europa. Sinds 1965 is er de vertrouwde, groene campinggids, die kampeerders van informatie voorziet. Een begrip onder kampeerliefhebbers én campingeigenaren! Dat vraagt om goed en duurzaam printwerk.

Itec Blog