Managed printing services (MPS)

Met de managed printing service (MPS) van Itec kunt u uw print- en scaninfrastructuur eenvoudig en overzichtelijk beheren.

Bent u op zoek naar een geoptimaliseerde, veilige en duurzame print- en scanomgeving voor uw organisatie? Bij Itec profiteert u van een combinatie van de juiste technologie passend bij uw organisatie in combinatie met de beste services. Ons document management systeem sluit aan bij uw wensen en behoeften voor uw printinfrastructuur.

Met de managed printing service (MPS) van Itec kunt u uw print- en scaninfrastructuur eenvoudig en overzichtelijk beheren. Dit kan zowel op het hoofdkantoor en de diverse kantoren aan huis en flexibel bij u thuis. Zo hebt u overal en altijd toegang tot uw documenten, waar en wanneer u maar wilt.

Wilt u meer weten over de managed printing service van Itec? Of wilt u passend advies voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Find-Me printing

De voordelen van managed printing service (MPS)

Kiest u voor managed printing service van Itec? Dan profiteert u van vele voordelen:

 • Verhoog de productiviteit van uw organisatie door efficiënter om te gaan met tijd en kosten. Met onze managed printing service profiteert u van een verbeterde kwaliteit en hebt u overal en altijd inzicht in document workflows.
 • Met het document management systeem van Itec kunt u diverse teams binnen de organisatie toegang geven tot print- en scanfuncties op afstand.
 • Uw prints zijn van hoge kwaliteit dankzij de innovatieve toepassingen van het systeem.

Uw documenten zijn uitstekend beveiligd dankzij de technologieën van uw document beheer systeem. Hierdoor voldoet u aan de eisen van de AVG.

Ontzorging door Printing as a Service

Het proces van het verzamelen en doorgeven van tellerstanden, het bestellen van toners en doorgeven van een storing via antwoordkaarten, e-mail, fax of telefonische communicatie kan zeer tijdrovend, arbeidsintensief en foutgevoelig zijn. Ook de productiviteit van werknemers neemt af door afdrukapparatuur die zonder toner zit, of die een service of onderhoudsbeurt nodig heeft. Al deze zorgen en werkzaamheden zijn verleden tijd met de services van Itec. Dankzij het gebruik van Papercut MF geven wij u inzicht en controle.

Ontzorging door printing as a service

Tellerstanden en printvolumes

Het managed printing service van Itec zorgt ervoor dat tellerstanden en printvolumes automatisch terechtkomen bij de Itec Server. De software haalt data uit alle machines van het netwerk en verzendt deze vervolgens via een beveiligde internetverbinding. De server zorgt vervolgens voor data en rapportage.

Foutmeldingen van de machine

Met behulp van het managed printing service is het mogelijk foutmeldingen bij machines te signaleren. Het op afstand bewaken van de machines zorgt ervoor dat proactieve service kan worden verleend. U hoeft niet te wachten op een oplossing, maar deze wordt direct aangeboden.

Cartridge- en inktniveau

Het systeem maakt het op afstand lezen van cartridge- en inktniveaus mogelijk. Hierdoor kunnen wij u tijdig nieuwe cartridges toesturen en hoeft u geen grote voorraden meer aan te leggen en te beheren. Indien u oud apparatuur vervangt door nieuw apparatuur, hoeft u dus ook geen merkspecifieke cartridges weg te gooien.
Voordelen Itec

De voordelen van Itec

 • Itec is een onafhankelijke merkleverancier;
 • Wij garanderen een service respons van maximaal 6 uur door onze eigen service afdeling;
 • Itec is duurzaam door de inzet van ons unieke MVP concept;
 • Kies voor flexibele contractvormen;
 • Mogelijkheden voor diverse financieringsmogelijkheden;
 • Snelle levering door eigen voorraad;
 • Uitgebreide software oplossingen;
 • DB rating hoogste waardering;
 • Levering binnen 1 dag mogelijk;
 • Het gehele proces in eigen beheer.

Meer weten?

U kunt bij Itec terecht voor gehele ontzorging van uw document management. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u graag advies over ons systeem in uw situatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP