Mobile printing en scanning

De follow-me oplossing doet wat de naam eigenlijk al zegt, namelijk uw document vinden waar u ook gaat. Veel medewerkers willen nog steeds afdrukken op persoonlijke printers omdat ze vinden dat printen op andere werkplekken onvoldoende privacy biedt.

Meer info over Document Management

Printen via telefoon

Dat persoonlijke of gevoelige materialen onbewaakt bij de printer liggen. Find-me Printing houdt documenten vast in een beveiligde wachtrij op uw print server. Of u zichzelf nou aan de machine identificeert met een persoonlijke code of met hetzelfde pasje of dezelfde key waarmee u in de ochtend het pand binnenkomt, uw opdracht komt er pas uit wanneer u dat wilt op elke machine in het netwerk die deel uitmaakt van de oplossing!

Een gebruiker wordt ook meer bewust van zijn of haar printgedrag. Per gebruiker kunnen bepaalde restricties opgelegd worden.

Follow me printing

Door programma’s zoals PaperCut MF ontstaan er talloze mogelijkheden om mobiel te printen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan printen via een app, direct vanuit de cloud of via een website. Afhankelijk van het besturingssysteem op de laptop, tablet of smartphone is er dus altijd wel een mogelijkheid om mobiel printen te realiseren. 

Na de installatie van de software is afstand geen belemmering meer. Mobiel printen kan ook als u niet in de omgeving bent van de printer of het netwerk. Tijdens uw reis terug naar kantoor kunt u de documenten alvast in de digitale wachtrij plaatsen zodat deze direct geprint kunnen worden wanneer u op locatie arriveert.

Kostenbeheer

Met Find-me software kunt u de kosten van uw documentactiviteit registreren, analyseren, toerekenen en indien nodig afrekenen. Ongeacht persoon, systeem of document en ongeacht de gekozen printer, kopieermachine of multifunctionele apparatuur. Naast het enorme gemak wat dit met zich meebrengt, kunt u hiermee uw afdrukkosten drastisch reduceren. Veel lokale printers zullen overbodig worden!

U kunt printregels meegeven, zoals het altijd in zwart-wit afdrukken van emails in dubbelzijdige modus. Of een opdracht omleiden naar een meer efficiëntere machine die voor die opdracht beter geschikt is.

Lees hier meer over hoe programma’s zoals PaperCut u meer inzicht kunnen geven in het verbruik.

Find-Me printing

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP