Document management systeem

Het document management systeem van Itec biedt een alles-in-één printinfrastructuur voor uw organisatie waarbij u profiteert van alle voordelen van een Software as a Service (SaaS)-oplossing.

Het huidige digitale tijdperk vraagt van uw organisatie om documenten snel en veilig te verwerken. Een kwalitatief en adequaat document management systeem kan u daarbij helpen. Het document management systeem van Itec biedt een alles-in-één printinfrastructuur voor uw organisatie waarbij u profiteert van alle voordelen van een Software as a Service (SaaS)-oplossing.

Itec biedt, als onafhankelijke merkleverancier, een document management systeem met alle kenmerken die aansluiten op de behoeften en wensen van uw organisatie.

De mogelijkheden van ons document management systeem zijn eindeloos. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Wij voorzien u graag van advies.

Wat is een Document Management Systeem?

Een document management systeem kunt u zien als een digitale centrale opslag voor al uw documenten. Dit houdt niet in dat u hierin alleen de door u gemaakte en ontvangen digitale documenten opslaat. U zult ongetwijfeld nog met papieren documenten te maken krijgen. Denk aan facturen die u per post ontvangt of contracten op papier. Wilt u een goede en complete DMS in uw organisatie invoeren, dan zullen deze papieren ingescand en opgeslagen worden in uw DMS.

Niet alleen documenten worden opgeslagen in de centrale database van een DMS. Ook alle informatie over de documenten komen in een DMS terecht. Ieder document wordt opgeslagen met hieraan gelinkt de auteur, inhoud, status, versie of iedere (zoek)omschrijving die u maar aan het document wilt geven.

Daarnaast heeft u verregaande mogelijkheden voor het instellen van rechten. Hierdoor weet u zeker dat onbevoegden nooit uw documenten kunnen opvragen. De belangrijkste voordelen DMS, zijn een papierloos kantoor en nooit meer documenten die zoekraken of door het hele bedrijf zwerven. In de database heeft u alle in- en uitgaande documenten van de organisatie bij elkaar.

De voordelen van een document management systeem

Ook profiteren van het digitaliseren van documenten met een passend document management systeem? U geniet direct van meerdere voordelen:

 • U en uw medewerkers kunnen sneller werken doordat documentprocessen zijn gestroomlijnd en geautomatiseerd.
 • U hebt overal toegang tot al uw gegevens, waar u ook bent. De gegevens zijn in ieder gewenst formaat te openen.
 • Bespaar op uw printkosten en de kosten van papieropslag.
 • Bedrijfsdocumentatie en privacygevoelige documenten worden vertrouwelijk verwerkt, beheert en opgeslagen met Autostore.

Profiteer van de mogelijkheden van Itec

Kiest u voor de diensten en mogelijkheden van Itec? Dan profiteert u van onze service en mogelijkheden:

 • Itec is een onafhankelijke merkleverancier;
 • Wij garanderen een service respons van maximaal 6 uur door onze eigen service afdeling;
 • Itec is duurzaam door de inzet van ons unieke MVP concept;
 • Kies voor flexibele contractvormen;
 • Mogelijkheden voor diverse financieringsmogelijkheden;
 • Snelle levering door eigen voorraad;
 • Uitgebreide software oplossingen;
 • DB rating hoogste waardering;
 • Levering binnen 1 dag mogelijk;
 • Het gehele proces in eigen beheer.

 

U kunt bij Itec terecht voor gehele ontzorging van uw document management systeem. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u graag advies over ons systeem in uw situatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP