Autostore

AutoStore is een server-based toepassing die het vastleggen en veilig versturen van papieren en elektronische documenten naar bedrijfsapplicaties in goede banen leidt. Het is geschikt voor bedrijven van alle groottes die foutgevoelige, handmatige documenthandelingen willen minimaliseren.

Meer info over Document Management

Vereenvoudig uw processen

Een gemiddelde organisatie maakt 19 kopieën van elk document, spendeert €20,- aan arbeid om elk bestand te archiveren en raakt 1 op de 20 documenten kwijt. Het is duidelijk dat handmatige documentverwerking duur is, inefficiënt en veel tijd kost. De drie-eenheid van Kofax Autostore i.c.m. de connectoren van Dr-Connect.it biedt een gemakkelijke en betrouwbare oplossing voor document gebaseerde processen.

 

Capture

AutoStore legt gegevens uit allerlei verschillende bronnen vast. Met de uitgebreide licentie kunt u bijvoorbeeld ook elektronische documenten door Autostore laten verwerken, zo beheert u de gehele documentenstroom via een systeem.

Process

Uw document wordt gescand op vooraf ingestelde criteria. Het verbetert de afbeeldingen indien nodig, voegt een index-codering toe, classificeert de offertes en digitaliseert alles naar PDF.

Route

Uw documenten kunnen door de vooraf ingestelde workflows nu direct naar de betreffende personen of mappen worden gestuurd. Alleen een bevestiging is nodig. Dit kan nog allemaal vanuit uw Multifunctionele Printer.

Neem een voorsprong

OCR software heeft voor iedereen wel diverse toepassingsmogelijkheden en voordelen. Door het automatisch herkennen van lettercombinaties en afbeeldingen werkt u efficiënter en nauwkeuriger. Het is bijvoorbeeld voor administratieve medewerkers niet meer nodig om informatie van bonnen of facturen over te typen. Deze kan een OCR voor u herkennen en bewerkbaar maken.

Een ander voordeel van een OCR is bijvoorbeeld voor het archiveren. Omdat een OCR de woorden herkent zijn deze vervolgens indexeerbaar. U kunt dus gewoon in uw Windows verkenner werken met zoekwoorden, zonder vele mappen te hoeven afspeuren.

Itec_NSI_Autostore

Autostore in een notendop:

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP