Longlife machines

Itec beschikt over een ruim assortiment jong gebruikte multifunctionals (LongLife machines), die door onze technici volledig zijn gereviseerd. Deze alternatieven hebben identieke specificaties en compatibiliteit met de allernieuwste software solutions.

Uw machine optimaal gebruiken

Hoe duurzaam print u? Gemiddeld worden Multifunctionele Printers door bedrijven vervangen wanneer ze de 300.000 afdrukken hebben bereikt. Terwijl de technische levensduur 1 miljoen tikken kan draaien. Itec gelooft er in dat juist de printer nu dan interessant begint te worden.

Met een simpele revisie van onze technici kan de printer daarna juist het verschil gaan maken voor een bedrijf. Door niet te kiezen voor een nieuwe printer maar juist voor een van de gereviseerde modellen kunt u bijvoorbeeld CO2-Neutraal gaan printen en op de kosten gaan besparen.

 

0 KG
CO2 Uitstoot

nodig voor de productie en transport van 1 nieuwe multifunctional printer

0
nieuwe bomen

moeten een jaar groeien om deze CO2-uitstoot te zuiveren.

0 KG
verpakkingsmateriaal

nodig voor 1 nieuwe multifunctional.

0
kilometers
Moeten er minstens worden afgelegd om een multifuntional af te leveren
0
CO2-Neutraal prints

Draag bij aan het milieu

Wanneer u dus besluit geen nieuwe multifunctional te nemen, dan bespaart u 540 kg CO2-uitstoot. Een afdruk kost 1,2 gram CO2-uitstoot. Als we deze 540 kg delen door de 1,2 g CO2-uitstoot van 1 afdruk, dan betekent dit dat u 450.000 afdrukken CO2-neutraal kunt printen. Een uiterst energiezuinig en duurzame oplossing voor uw kantoor!

Nieuwsgierig hoe duurzaam u bent als bedrijf?

Blijf up to date

Refurbished of Longlife, in onze ogen een perfecte oplossing. Deze volledig gereviseerde printers en multifunctionals leveren dezelfde prestaties en zijn volledig compatible met de nieuwste software. Door het inzetten van deze refurbished machines bespaart u enorm op kosten maar ook op het mileu.

Algemene multifunctional 2

Meer informatie over LongLife printers? Neem contact met ons op.

30-40% GOEDKOPER
trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP