Duurzaam printen

Maatschappelijk Verantwoord Printen

Europa werkt hard aan duurzame groei.
De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) vraagt van ondernemingen dat zij vanaf 2024 rapporteren hoe duurzaamheid binnen het bedrijf als strategie is ingericht.

Het MVP programma helpt u met deze verplichte rapportage door de voetafdruk van de printoplossingen helder in kaart te brengen, te verkleinen en de resterende CO2-uitstoot van de printers te compenseren.

Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP)
als onderdeel van een duurzame strategie

Boomplantdag Itec BV

MVP bos in Liempde

In natuurgebied Het Groene Woud in Liempde planten we in samenwerking met Trees for All het MVP-bos, bestaande uit minimaal 2500 bomen.

Gecertificeerde CO2 compensatie

We compenseren de resterende CO2-uitstoot van de geleverde printers via gecertificeerde bosprojecten in samenwerking met Trees for All.

Uw printpark duurzamer en goedkoper inrichten? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Benieuwd wat MVP voor u kan betekenen?

We willen graag samen met u gaan nadenken over wat Maatschappelijk Verantwoord Printen voor u kan beteken. Samen werken op één kantoor of meerdere locaties vraagt om een stevige infrastructuur. Bent u op zoek naar een manier om naast de kosten bijvoorbeeld ook uw ecologische voetafdruk te verlagen? Dan denken we daar graag met u over mee, al één printer maakt het verschil.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP