Zakelijke professionele printers

Itec levert printers voor uw kantoor. De compacte printers zijn perfect voor kleine kantoren en passen op uw bureau. Voer snel printopdrachten uit, en verlies geen kwaliteit. Print u niet zoveel dan zijn deze machines de perfecte oplossing.

Voor grotere printvolumes is een multifunctional meer geschikt. Wij presenteren u graag onze 3 toppers. Voer gemakkelijk zelf onderzoek uit door de specificaties te bekijken of vraag geheel vrijblijvend een proefprint aan. Zien is geloven.

Onze top 3 printers

Het assortiment printers en multifunctional printers van Itec is zeer uitgebreid. Voor iedere printbehoefte hebben wij een invulling waarmee we uw organisatie ontzorgen met een printer die gewoon werkt. En als er eens een storing is, dan zijn we zo op weg om u te kunnen helpen. Eenvoudig en oplossingsgericht. Vanuit de ervaring van onze Accountmanagers en Service Engineers hebben we voor u een top 3 samengesteld die voldoet aan een specifieke wens.

Laat u verrassen door de snelheid of compacte vorm van de printer. Bent u geïnteresseerd in de afdrukkwaliteit, dan is een proefprint zo aangevraagd.

CP2224i
INNOVATIEVE EFFICIËNTIE

De Itec CP2224i, is een innovatieve machine voor dagelijks gebruik in de zakelijke omgeving. Perfect voor die kantoren en afdelingen waar veel van het werk wordt afgedrukt in zwartwit, maar waar ook afdrukken in kleur in kleinere aantallen snel en professioneel geproduceerd moeten worden.

CP5528i
EENVOUDIG EN VEILIG

Geniet van de CP5528i met het 10.1 inch tablet- achtige paneel, gebruiksvriendelijke gebruikers interface, automatische papierdetectie en uitstekende beveiligingsfuncties. De CP4528i kan worden voorzien van intelligente software waarmee u een complete applicatie in handen heeft voor toezicht, beheer en accounting.

EcoP5026
MULTITALENT

Vereenvoudig en versnel de werkzaamheden op uw kantoor met deze nieuwe A4 kleurenprinter. De krachtige controller, realiseert in een mum van tijd briljante kleurafdrukken. Bovendien is de opwarmtijd gereduceerd en is de tijd tot eerste afdruk verkort tot 9,5 / 10,5 seconden voor zwart en kleur.

Proefprint

Zien is geloven. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een printer wilt u uiteraard overtuigd zijn van de beste kwaliteit. U bent van harte welkom om de showroom te bezoeken. Omdat we graag tijd voor u reserveren is dit alleen op afspraak mogelijk. Wordt u liever overtuigd vanuit uw luie stoel, dan kunt u gemakkelijk een proefprint aanvragen.

Dat gaat heel eenvoudig door op onderstaande button te klikken en uw gegevens achter te laten. Onze ervaren Accountmanagers nemen dan contact met u op, zodat  het bestand van uw keuze de printkwaliteit krijgt die het verdient.

Soorten printers

Wij bieden u een breed assortiment van printers en als merkonafhankelijke leverancier kunnen we een printerpark aanbieden dat aansluit bij uw specifieke wensen. Er zijn zakelijke professionele printers en kopieerapparaten van klein tot groot die verschillende printtechnieken gebruiken. Hier een aantal op een rijtje:

Laserprinters

Inkjetprinters

All-in-one printers

A3-printers

Kopieerapparaten

Logo Konica-Minolta
Logo Ricoh
Logo Lexmark
Logo HP

Kleine multifunctional printers

Deze kleine krachtpatsers zijn ideaal voor kantoren die snel veel prints moeten afdrukken. Door het compacte formaat nemen ze geen ruimte in beslag. U kan ze zo op uw bureau zetten! Ondanks het formaat printen ze enorm snel en is de kwaliteit uitstekend te noemen. Daarnaast is het een goede oplossing om geld te besparen.

Wilt u een printer met meer functies? Ga naar de multifunctionals.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP