Itec levert printers voor uw kantoor. Deze compacte printers zijn perfect voor kleine kantoren en passen op uw bureau. Voer snel printopdrachten uit, en verlies geen kwaliteit. Print u niet zoveel dan zijn deze machines de perfecte oplossing.

De HP506DN

Voer belangrijke taken sneller uit met een printer die meteen start en energie bespaart. Print uw eerste pagina in slechts 8,5 seconden vanuit de energiezuinige slaapmodus.


HP506DN: printer mono, 43ppm

De HP553N/DN

Een professionele kleur printer, ideaal voor opgemaakte documenten. Deze energiezuinige printer is een aanwinst voor elke ondernemer die een slimme maar simpele oplossing nodig heeft.


HP553N/DN: printer kleur, 38ppm

De HP608DN

Voer taken sneller uit en bespaar papier. Print dubbelzijdige documenten bijna even snel als enkelzijdige documenten. De printer beveiligt zichzelf met zowel inbraak detectie als diverse software updates.

HP608DN: printer mono, 61ppm
Logo Konica-Minolta
Logo Ricoh
Logo Lexmark
Logo HP

Digitaliseren

Deze kleine krachtpatsers zijn ideaal voor kantoren die snel veel prints moeten afdrukken. Door het compacte formaat nemen ze geen ruimte in beslag. U kan ze zo op uw bureau zetten! Ondanks het formaat printen ze enorm snel en is de kwaliteit uitstekend te noemen. Daarnaast is het een goede oplossing om geld te besparen.

Wilt u een printer met meer functies? Ga naar de multifunctionals.

Samen aan de toekomst werken.

Of u nu op zoek bent om kosten te besparen, uw productiviteit te verbeteren, uw informatie beter te beveiligen of uw impact op het milieu te verminderen, wij kunnen u helpen!

Meer weten over MVP? Klik hier.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.