Laserprinters

Bent u op zoek naar een geschikte laserprinter? Itec biedt, als onafhankelijk merkleverancier, laserprinters welke geschikt zijn voor zowel kleine kantoren als grotere afdrukvolumes. Een laserprinter maakt gebruik van toners in plaats van inkt of cartridges. Toners gaan langer mee, waardoor ze niet alleen zuiniger zijn, maar ook efficiënt en beter voor het milieu.

Laserprinters maken gebruik van een printtechnologie met een hogere printsnelheid dan bijvoorbeeld inkjetprinters. Zo zijn er modellen met een printsnelheid van meer dan 30 pagina’s per minuut. Ideaal dus in gebruik bij grotere aantallen prints. Buiten dat een laserprinter snel kan printen, staat hij ook bekend om de haarscherpe afdrukkwaliteit van de prints.

Diverse laserprinters

Of u nu op zoek bent naar een laserprinter voor een klein kantoor of juist een met de capaciteit voor meerdere afdelingen, er zijn vele soorten laserprinters waardoor er altijd een geschikt model is voor uw organisatie. Zo bieden wij bijvoorbeeld all-in-one laserprinters aan, maar ook laserprinters die geschikt zijn voor afdrukken in kleur of juist in zwart-wit.

Laserprinter: all-in-one

Bent u op zoek naar een laserprinter waarmee u ook kunt scannen en kopiëren? Dan is een all-in-one laserprinter iets voor u. Er zijn ook all-in-one laserprinters waarmee u kunt faxen, dubbelzijdig printen en scannen en sommige all-in-one laserprinters hebben een automatische documentinvoer. Handig wanneer u een hele grote stapel documenten wilt scannen of kopiëren.

Laserprinter: kleur

Een kleuren laserprinter is ideaal voor het printen van diverse documenten en afbeeldingen. U kunt met gemak talloze kleurenprints afdrukken. Veel kleuren laserprinters werken draadloos en zijn daarmee een aanwinst voor gebruik op kantoor en thuis. Door de Cloud oplossing van Itec kunt u de printer eenvoudig draadloos verbinden, uw printopdrachten naar de laserprinter sturen en uw documenten veilig printen wanneer het u uitkomt.

Itec hanteert een prijsverschil in kleurenprints. Door de slimme software ziet de printer het verschil tussen een logo en een kleurenprint. Wanneer u uw eigen briefpapier uitprint, betaalt u dus minder voor een kleurenprint.

Laserprinter: zwart-wit

Maakt u veel gebruik van uw laserprinter maar gaat het vrijwel altijd om zwart-wit printjes? Dan is een mono laserprinter iets voor u. Met deze laserprinter kunt u veel kosten besparen, u hebt namelijk maar één toner nodig. Dit zorgt ervoor dat de aanschafkosten van uw zwart-wit laserprinter laag blijven. Ook de kosten per pagina zijn laag. Doordat de laserprinter beschikt over een grote papierlade hoeft u het papier niet continu bij te vullen. Dit maakt dat u snel en betrouwbaar kunt werken. Zwart-wit laserprinters zijn in diverse modellen te verkrijgen.

Itec Follow me print software

Laserprinter kopen

Wij hebben als merkonafhankelijk leverancier diverse modellen laserprinters in ons assortiment. Van compacte modellen tot all-in-one laserprinters voor grotere bedrijven. Wilt u graag advies over welke laserprinter geschikt is voor uw situatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Naast laserprinters bieden wij ook inkjet printers, A3 printers, all-in-one printers en meer aan.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP