All-in-one printers

Alles in een printer

Heeft u voor uw organisatie een all-in-one printer nodig omdat u naast printen ook graag gebruik maakt van de kopieer-, scan- of faxfunctie? Dan bent u bij Itec aan het juiste adres. Als onafhankelijk merkleverancier bieden wij namelijk diverse all-in-one printers aan die zowel voor kleine kantoren als grotere afdrukvolumes geschikt zijn.

Een all-in-one printer is een handige 3-in-1 oplossing waarmee u tijd, geld en vooral ook ruimte bespaart. U heeft immers geen losse printer, scanner en kopieermachine meer nodig. Indien u ook veel faxt, kunt u kiezen voor de 4-in-1 printoplossing van Itec. Wij voorzien u graag van advies bij het kiezen van de juiste all-in-one printer.

Diverse all-in-one printers

Doordat Itec een onafhankelijke merkleverancier is, kunnen wij de juiste all-in-one printers voor uw kantoor leveren. Of u nu een printer zoekt voor een klein kantoor of op zoek bent naar capaciteit voor meerdere afdelingen, Itec kan de juiste oplossing voor u bieden. All-in-one printers zijn beschikbaar in diverse modellen:

All-in-one printer kantoor

Compacte all-in-one printers zijn ideaal voor kleinere kantoren waar weinig ruimte beschikbaar is. Een grotere machine kan van pas komen wanneer u dagelijks met grotere afdrukvolumes werkt. De juiste all-in-one printer voor kantoor kan een lastige opgave zijn. Itec adviseert u graag welke printers geschikt zijn voor uw organisatie.

All-in-one laserprinter

Verkiest u het gebruik van toners boven het gebruik van cartridges? Dan is een all-in-one laserprinter iets voor uw organisatie. All-in-one laserprinters zijn namelijk snel en goedkoop in gebruik. Toners gaan namelijk langer mee dan cartridges, waardoor ze niet alleen zuiniger zijn, maar ook efficiënt zijn in gebruik en beter voor het milieu zijn.  Een all-in-one laserprinter maakt gebruik van een printtechnologie met een hoge afdruksnelheid. Bovendien staat de printer ook bekend om de kwaliteit van zijn prints.

All-in-one wifi printer

Een all-in-one printer met wifi functie is ideaal wanneer meerdere mensen gebruik maken van dezelfde printer. Itec biedt een Cloud oplossing aan waarmee u de printer eenvoudig draadloos kunt verbinden met iedere collega. Hiermee kunt u uw printopdrachten naar de all-in-one wifi printer sturen en de documenten veilig printen op het moment dat het u uitkomt.

Met onze all-in-one wifi printers kunt u niet alleen op afstand printen, ook kopiëren en draadloos scannen behoort tot de mogelijkheden. De printer stuurt uw scanresultaat gemakkelijk naar uw computer, laptop, tablet of smartphone.

All-in-one printer kopen

Wilt u een of meerdere all-in-one printers kopen voor uw organisatie? Dan bent u bij Itec aan het juiste adres. Als merkonafhankelijke leverancier hebben wij diverse modellen all-in-one printers in ons assortiment. Zo weten wij zeker dat wij het meest geschikte model voor uw organisatie kunnen aanbieden. 

Wilt u graag advies over welke all-in-one printer geschikt is voor uw situatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiezen voor een all-in-one printer van Itec?

  • Onafhankelijke merkleverancier;
  • Service respons van maximaal 6 uur door onze eigen service afdeling;
  • Duurzaam door inzet uniek MVP concept;
  • Flexibele contractvormen;
  • Financieringsmogelijkheden;
  • Snelle levering door eigen voorraad;
  • Uitgebreide software oplossingen;
  • DB rating hoogste waardering;
  • Levering binnen 1 dag mogelijk;
  • Gehele proces in eigen beheer.
Naast All-in-one printers bieden wij ook inkjet printers, A3 printers, wifi printers en meer aan.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP