Ervaringen van klanten

Elke maand lichten we een samenwerking met een klant uit.

acsi de campingspecialist duurzaam printen

Duurzame printoplossing voor ACSI

Begin 2023 stond ACSI voor de uitdaging om de printomgeving te vernieuwen en te verduurzamen. ACSI was op zoek naar een nieuwe partij die veel werk uit handen kon nemen en een stabiele printomgeving kon creëren..

Lees het hele artikel hier.

Gebouwd op de groei

We groeiden en groeiden en de wens om het printpark te professionaliseren werd steeds groter. We hadden destijds geen contract afspraken met printer leveranciers maar juist een gemixt park van veel losse printers, van diverse omvang en verschillende merken.

Er volgde een opschoonactie en de bestaande printers werden vervangen voor een volledig nieuw park wat ook nog aan ons netwerk werd gekoppeld. De overgang verliep soepel, net zoals het eerste contact met Paul Wielenga.

Lees het hele artikel hier.

Een hardware en software oplossing

“Het printerpark was aan een vernieuwing toe, maar de diversiteit en de gekoppelde software maakten het bijna niet mogelijk om met andere apparatuur te werken. Het traject was kort en krachtig. Verstegen had een sterke voorkeur om samen te werken met Itec, vanwege de merkonafhankelijke hard- en softwaredienstverlening. We zijn vanaf het begin erg tevreden en daar wilden we geen concessies in doen”, vertelt dhr. Van Driel

Lees het hele artikel hier.

Klantcase Huis73

Het gezonde printerpark van Huis73

Een fraaie locatie met culturele bestemming in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, dat is Huis73. Deze naam is ontstaan nadat de Bibliotheek en het naastgelegen centrum voor de kunsten Muzerije in 2019 fuseerden. Als eigentijds cultureel centrum is het voor Itec een meer dan bijzondere klant-leverancier relatie.

Lees het hele artikel hier.

MDF Flevoland aan het woord

Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF) is een organisatie die burgers helpt met het oplossen van problemen in hun dagelijkse leven, zoals problemen in relaties, met geld/schulden en instanties.

Lees het hele artikel hier.

Meer klanten over Itec.

Schrijen afscheid en herinnering
Schrijen afscheid en herinnering
Feedback Company
Lees verder
Erg tevreden over de service en dienstverlening. Itec doet wat ze beloven.


Wat zijn de sterke punten voor Itec? Sales en aftersales

Reisburo Apolllo
Reisburo Apolllo
Feedback Company
Lees verder
Meedenken en meewerken!


Wat zijn de sterke punten voor Itec: Sales en aftersales

VFO Architects
VFO Architects
Google Reviews
Lees verder
Begin dit jaar hebben wij, VFO Architects | Urban design een nieuwe multi functional via Itec B.V. Een mooi en passend product die precies aansluit bij de door ons te stellen hoge eisen aan printversie voor presentaties. Daarnaast is het proces om te komen tot de aanschaf erg prettig gelopen, mede door de gedrevenheid van de mensen bij Itec.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP