Service van de bovenste plank

Het maakt niet uit of u met een medewerker van de afdeling Sales, Logistiek, Klantenservice of Magazijn te maken heeft. U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing.

Lees wat wij voor andere bedrijven doen

Samenwerken met de klant

Heeft u vragen over hoe u met uw multifunctionals of printers kosten bespaart, het rendement verbetert, een bijdrage levert aan het milieu of een storing oplost? De kracht van de professionals van Itec schuilt in hun betrokkenheid, inlevingsvermogen en daadkracht. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk in eigen beheer opgeleide professionals met oog voor service als tweede natuur.

Meer weten over Itec? Klik hier.

Kennis is belangrijk

Het maakt niet uit of u met een medewerker van de afdeling Sales, Logistiek, Klantenservice of Magazijn te maken heeft. U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Op de spreekwoordelijke bureaucratische mallemolen zit u niet te wachten bij calamiteiten of vragen. U wilt snel geholpen worden. Daarbij maken we geen onderscheid tussen eenmanszaken, mkb-bedrijven of multinationals. Elke klant telt en is koning bij Itec.

Meer weten over onze machines? Klik hier.

Nog geen klant bij ons?

Neem dan vrijblijvend contact op en dan kijken we samen naar de opties.

Meld een storing.

Wij gaan dit voor u regelen!

Toners bestellen.

Geef uw bestelling door.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP