Multifunctional printers, de all in one printer

Itec levert multifunctionals en printers in diverse formaten en uitvoeringen. Zowel aan eenmanszaken, MKB-bedrijven als multinationals. U heeft de keuze uit nieuwe én gebruikte energiezuinige machines. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met innovatieve, duurzame technieken.

De CP2527i

Deze compacte en stijlvolle multifunctionals nemen weinig ruimte in beslag. Een aanwinst voor drukke kantoren waarbij gemak voorop staat. Dit model is zeer stil en verlaagd in energieverbruik en daardoor een multifunctional die geheel aansluit bij onze MVP gedachte.


CP2527i: MFP, A4 25 ppm, A3 15 ppm
LongLife

DE IMC2000

De geavanceerde afdruktechnologieën van de IMC 2000 zorgen elke keer opnieuw voor scherpe tekst en echte kleuren zonder verzadiging, zodat u telkens weer een afdruk van de beste kwaliteit heeft. Slimme multifunctionals met uitbreidingsmogelijkheden.


IMC2000: MFP kleur, A20ppm, A3 10ppm

De A458i & A558i

Deze zwart-wit multifunctionals zijn perfecte printers voor klanten met hoge afdruk- en scanbehoeften. De talrijke afwerkingsopties zorgen voor een grote flexibiliteit voor interne productie, wat zeer kostenefficiënt en voordelig is voor veel organisaties.

A458i: MFP mono, A4 45ppm, A3 22ppm
A558i: MFP mono, A4 85ppm, A3 27 ppm

MFP

Onze multifunctional printers (MFP) zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw documentstroom. De combinatie van hoge productiviteit en een groot aantal functies zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Printen, kopiëren, faxen, scannen en speciale afwerkopties zoals nieten en perforeren – alles in één systeem!

 

Itec Multifunctional algemeen
Algemene multifunctional 2

Document Management Systeem

Wij leveren apparaten die voor iedereen toegankelijk zijn. Ze zijn makkelijk te bedienen, mooi ontworpen en voor iedere categorie werkbaar.

De MFP’s komen in allerlei maten en uitvoeringen. We leveren machines die zowel kleur als zwart/wit kunnen printen. Daarnaast zijn op alle machines verschillende software beschikbaar die uw documentenproces verbeteren, veiliger maken en versnellen.

Logo Konica-Minolta
Logo Ricoh
Logo Lexmark
Logo HP

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP