Papercut MF

Voorkom verspilling, moedig verantwoordelijk gedrag aan en maak gebruikers en afdelingen verantwoordelijk voor hun printgebruik. PaperCut MF bevat geïntegreerde software die op uw kopieerapparaat/ MFD draait zodat u direct vanaf het panel van uw apparaat de afdruktaken kunt traceren, beheren en vrijgeven.

Meer info over Document Management

Papercut software

PaperCut is de gemakkelijke manier om alle afdrukken en multifunctionals in uw bedrijf, organisatie of school automatisch te controleren en te beheren. Hierdoor krijgt u de volledige controle over de verbruikskosten, de afdrukaantallen, en het type gebruik van uw printfaciliteiten. Door diverse toegangsopties zullen onnodige of niet-afgehaalde afdrukken tot het verleden behoren en uw gebruikers bewuster met het afdrukken omgaan.

Beveiligd printen

De functie Find-Me-printing van PaperCut biedt de gebruikers de mogelijkheid om te printen via een wereldwijde virtuele wachtrij.De opdrachten worden onderbroken en alleen geprint wanneer de gebruiker de opdracht vrijgeeft bij een compatibele MFA/printer. Eén van de belangrijkste functies is gebruikersauthenticatie – alleen toegang tot een apparaat voor bevoegde gebruikers. Op het eenvoudigste niveau kunnen gebruikers zich authentiseren met een pasje of code.

Realtime inzicht

PaperCut is geheel browser based. Op elk moment van de dag heeft u dus de mogelijkheid om online in te loggen en rapporten op te vragen. Door de vele verschillende filters en mogelijkheden kunt u rapporten opvragen per afdeling, per printer, per persoon, per functie en meer. Zo kunt u gericht sturen op het verminderen van de kosten en afdrukvolumes. PaperCut heeft zelfs de mogelijkheid om uw verbruik te vergelijken met het aantal bomen die als grondstof voor het papier zijn gebruikt.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP