Werken in de cloud, hybride of lokaal

Dankzij ons document management systeem hebt u altijd toegang tot de documenten die u nodig heeft. Ongeacht waar en wanneer. Dus ook op afstand.

Geeft u de voorkeur aan werken in de cloud zodat u altijd en overal toegang hebt tot uw documenten? Het document management oplossing van Itec biedt de oplossing. Dankzij ons document management systeem hebt u altijd toegang tot de documenten die u nodig heeft. Ongeacht waar en wanneer. Dus ook op afstand. Ideaal wanneer u of uw collega’s graag thuiswerken of op locatie.

Door werken in de cloud te integreren binnen uw organisatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u graag meer informatie over onze cloud oplossingen? Wij voorzien u graag van advies.

Download de whitepaper

Lees over de verschillende vormen MPS, waarom u voor welke vorm moet kiezen en hoe u de gekozen vorm van managed printing services kunt implementeren binnen uw organisatie.

Werken in de cloud

Bij werken in de cloud bevinden al uw documenten en werkbestanden zich in online toegankelijke software. Dit zorgt ervoor dat u overal bij uw bestanden kunt, waar u ook bent. Software om werken in de cloud mogelijk te maken is in verschillende vormen mogelijk. Zo kunt u gehele werkplekken laten faciliteren, maar het is ook mogelijk om bestaande software in een online omgeving te openen.

Bij werken in de cloud hebt u minder kans om bepaalde documenten kwijt te raken bij bijvoorbeeld software of hardware dat kapot gaat. Daartegenover staat dat u uw cloud software goed beveiligd wilt hebben tegen hackers en online criminaliteit.

Kiest u voor de software van Itec om te werken in de cloud? Dan bent u verzekerd van de beste beveiliging van uw documenten.

Lokaal werken

Organisaties die volledig lokaal werken, komen we zelden meer tegen. Dit betekent namelijk dat u al uw bestanden en data op een lokale server bewaard en de gehele inrichting van uw print- en scanapparatuur op locatie regelt. Buiten dat dit vaak veel ruimte in beslag neemt, betekent dit ook dat u zelf de beveiliging van de gegevens op orde zult moeten krijgen. Ook eventuele storingen en foutmeldingen dienen zelf opgelost te worden.

Find-Me printing
Werken in de cloud

Hybride werken

Hybride werken biedt het beste van twee werelden. Het is een combinatie van werken in de cloud en lokaal werken. U werkt met lokale systemen en deze vult u waar nodig aan met diverse cloud oplossingen.

Om beide vormen goed te laten samenwerken is er een goede integratie nodig tussen de verschillende omgevingen. Itec kan u helpen om uw hybride werkplek in te richten.

Het grootste voordeel van hybride werken is dat u profiteert van de voordelen van lokaal werken en van de voordelen van werken in de cloud. Zo kunt u overal en altijd bij uw bestanden en documenten door de cloud. Met het oog op privacygevoelige informatie en documentatie is het lokaal werken een groot voordeel.

Data-encryptie

Het beheer van uw printers wordt met MPS geheel toegankelijk vanuit de webbrowser. Door middel van simpele overzichten krijgt u inzicht in het gebruik en de tellerstanden. Het beheersingssysteem bewaakt dan ook alleen data over de machine. Inhoudelijke informatie over documenten of netwerkgegevens wordt niet opgeslagen of verstuurt.

De transitie is altijd veilig, uw data wordt eerst geëncrypt voordat deze bij Itec terecht komt. Zo kunt u met een gerust hart van onze service gebruik maken.

Data-encryptie

De voordelen van Itec

  • Itec is een onafhankelijke merkleverancier;
  • Wij garanderen een service respons van maximaal 6 uur door onze eigen service afdeling;
  • Itec is duurzaam door de inzet van ons unieke MVP concept;
  • Kies voor flexibele contractvormen;
  • Mogelijkheden voor diverse financieringsmogelijkheden;
  • Snelle levering door eigen voorraad;
  • Uitgebreide software oplossingen;
  • DB rating hoogste waardering;
  • Levering binnen 1 dag mogelijk;
  • Het gehele proces in eigen beheer.

Meer weten?

U kunt bij Itec terecht voor gehele ontzorging van uw werkplek. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u graag advies over ons systeem in uw situatie? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP