Bedrijfsprinters en kantoorprinters

 

Bij printoplossingen heeft u de keuze uit nieuwe én gebruikte energiezuinige machines. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met innovatieve, duurzame technieken. Met gerecycled materiaal als basismateriaal en groene stroom als energiebron is tijdens de productie al volop rekening gehouden met het milieu. De efficiëntie, het gebruiksgemak en de kwaliteit zijn van een hoog niveau. 

Multifunctionals

De krachtpatser die alles kan, volledige integratie met uw document management

Printers

De juiste printers voor uw organisatie, een breed en merkonafhankelijk assortiment

Refurbished

Minder kosten en beter voor het milieu, bekijk info over Long Life

Bedrijfsprinters

Bent u op zoek naar een simpele oplossing om uw documentstromen te verwerken? Wij hebben eenvoudige maar krachtige printers die de klus ook klaren. Ideaal voor op uw bureau, kleine kantoren en als er alleen iets geprint moet worden. Klein van formaat met de kwaliteit van de grote machines.

Multifunctional printer

Bent u op zoek naar een krachtige, duurzame alles-in-één-oplossing om te printen, te scannen en te kopiëren op kantoor? Itec levert multifunctionals en printers in diverse formaten en uitvoeringen. Zowel aan eenmanszaken, MKB-bedrijven als multinationals. Doordat de machines meerdere functies combineren, nemen ze minder ruimte in op kantoor. Zo geeft u een impuls aan efficiënter werken.

Algemene multifunctional 2
Itec MVP refurbished printers en multifunctionals

Maatschappelijk Verantwoord Printen

Itec selecteert de hardware niet alleen op basis van kwaliteit en gebruiksgemak, maar ook energieverbruik is een belangrijk aspect. Met MVP reduceert Itec op CO2 uitstoot, verpakkingsmateriaal en kosten. Met goed onderhoud, diverse software updates en soms een kleine revisie kunt u met Maatschappelijk Verantwoord Printen  zo veel mogelijk uit uw printers halen.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.

Logo Konica-Minolta
Logo Ricoh
Logo Lexmark
Logo HP
trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP