Deze keer zijn we bij MDF flevoland, een trouwe klant die al jaren onze service en diensten afneemt. Wij spraken met Sandra Vervaat over onze samenwerking.

MDF Flevoland
Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF) is een organisatie die burgers helpt met het oplossen van problemen in hun dagelijkse leven, zoals problemen in relaties, problemen met geld/schulden en problemen met instanties. Ze zijn actief in drie gemeenten (Dronten, Zeewolde en Lelystad) en hebben ongeveer 90 medewerkers in dienst, verspreidt over de drie gemeenten.

Met de twee grote kantoren in Dronten en Zeewolde en het hoofdkantoor in Lelystad, heeft MDF een behoorlijk machinepark met verschillende multifunctionals van Itec.

MDF valt daarmee in het hogere klantsegment binnen Itec.

De samenwerking met Itec bestaat al zo’n 20 jaar en al deze tijd hebben zij dezelfde accountmanager behouden. Deze accountmanager kent de organisatie dan ook door en door en weet precies wat de wensen binnen MDF op het gebied van hun printing en documentoplossingen zijn. De toegevoegde waarde zit hem in het persoonlijke contact. Door korte lijnen en snelle follow up gaan we gezamenlijk met een positief gevoel de toekomst in!

Omdat we zo’n groot machinepark hebben, is het fijn dat we volledig ontzorgd worden voor bijvoorbeeld het bestellen van toners. Al onze machines worden middels een tool uitgelezen door Itec en wordt, wanneer de toner van een machine bijna op is, de benodigde toner automatisch toegestuurd aan de locatie waar de machine staat. En met diezelfde tool is er ook een duidelijk inzicht in de tellerstanden van onze machines. Tweemaal per jaar komt de accountmanager langs om deze tellerstanden met ons door te nemen en te kijken of er wijzigingen in het aantal vastgelegde afdrukken nodig zijn. Hiermee houden we een goede controle op onze kosten voor printing.”

Itec Blog