Suze van Business Class bracht een bezoek aan Itec en interviewde directeur Eduard van Helmond. U krijgt een kijkje in de keuken van onze mooie organisatie en het nieuwste MVP Project: Maatschappelijk Verantwoord Printen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de actie?

Sluit nu een nieuw contract bij ons af voor het einde van het jaar en u ontvangt tussen de 3 en 6 maanden GRATIS printen! U print dus helemaal voor niets, deze actie is all-inclusive. U betaalt alleen het papier en de toners. Neem snel contact met ons op en wij zullen samen met u kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u meteen terug!

Maatschappelijk Verantwoord Printen.

LongLife machines

Itec beschikt over een ruim assortiment jong gebruikte multifunctionals (LongLife machines), die door onze technici volledig zijn gereviseerd. Deze alternatieven hebben identieke specificaties en compatibiliteit met de allernieuwste software solutions.

Technische levensduur

In plaats van de economische tijdsduur (5 jaar) maken wij gebruik van de technische levensduur. Dit houdt in dat we de printer langer inzetten. Dit noemen we de technische levensduur. Er wordt dus optimaal gebruik gemaakt van de printer.
trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP