MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD PRINTEN.

Maatschappelijk Verantwoord Printen is het overtuigende bewijs dat er meer wegen naar Rome leiden. Op al deze wegen is ‘besparing’ de richtingwijzer. Met MVP reduceert Itec op CO2 uitstoot, verpakkingsmateriaal en kosten. Lees hier meer over hoe dit word gerealiseerd.

Een bewuste keuze

Maatschappelijk Verantwoord Printen is het overtuigende bewijs dat er meer wegen naar Rome leiden. Op al deze wegen is ‘besparing’ de richtingwijzer. Met MVP realiseert Itec besparingen op 3 verschillende manieren: herinzetten van LongLife machines,  inzetten nieuwe machines op basis van de technische levensduur en digitalisering. Met andere woorden: kiest u voor MVP, dan bespaart u op kosten en milieu.

Meer weten over besparen? Klik hier.

Itec MVP refurbished printers en multifunctionals

Meso-omgeving

Vele nieuwe innovaties in de markt zijn voornamelijk gericht op de software van de machines. De ontwikkeling van printers zelf staat vrijwel stil. De innovaties van de afgelopen jaren zijn baanbrekend geweest in gebruiksvriendelijkheid maar ook bijvoorbeeld de frequentie in het aantal storingen is sterk gedaald.

Met goed onderhoud, diverse software updates en soms een kleine revisie kunt u met Maatschappelijk Verantwoord Printen  zo veel mogelijk uit uw printers halen.

Wilt u meer informatie over MVP? Neem dan contact met ons op.

Wat MVP voor u kan betekenen

We willen graag samen met u gaan nadenken over wat Maatschappelijk Verantwoord Printen voor u kan beteken. Samen werken op één kantoor of meerdere locaties vraagt om een stevige infrastructuur. Bent u op zoek naar een manier om naast de kosten bijvoorbeeld ook uw ecologische voetafdruk te verlagen? Dan denken we daar graag met u over mee, al één printer maakt het verschil.

trees-for-all_beelmerk-white_2021-01

Duurzaam printen?

Wij helpen u met de in 2024 verplichte rapportage dankzij ons Maatschappelijk Verantwoord Printen (MVP) programma.

Alles over MVP