Itec logo

  • Home
  • Nieuws
  • PaperCut wint BLI 2018 Pick Award voor Outstanding Cost Accounting & Cost Control Solution

PaperCut wint BLI 2018 Pick Award voor Outstanding Cost Accounting & Cost Control Solution

PaperCut logoPaperCut, een wereldwijd actief print management software bedrijf, is uitgeroepen tot “Outstanding Cost Accounting & Cost Control Solution” award winnaar in de categorie Document Imaging Software als onderdeel van de Keypoint Intelligence’s Buyers Lab (BLI) 2018 Pick Award.

Winnaars van de jaarlijkse prijs worden geselecteerd door BLI - 's werelds toonaangevende, onafhankelijke beoordeelaar van print software, hardware and services. Uit alle vooraanstaande aanbieders van print- en document management, werden PaperCut MF en PaperCut NG v17.0 door BLI's analisten geselecteerd als de beste kostenbesparende oplossing voor zijn unieke tracking-, rapportage-, facturerings-, aanpassings- en ondersteuningsfuncties

“We zijn blij dat we herkend worden door BLI als de beste oplossing om te besparen op printkosten voor bedrijven van alle soorten en maten over de hele wereld,” zei Chris Dance, CEO van PaperCut. “Dat we gekozen zijn uit alle toonaangevende print software aanbieders is een bewijs van onze positie in de branche en bevestigt onze toewijding om organisaties te helpen hun printgerelateerde zaken te beheren - wat betekent dat onze klanten geld besparen in het proces. Voor bedrijven die op zoek zijn naar print management software, is PaperCut een eenvoudig te implementeren, gebruiksvriendelijke, maar ook budgetvriendelijke oplossing.”

PaperCut MF en PaperCut NG v17.0, uitgebracht in maart 2017, bieden nauwkeurige functies voor tracking, accounting, kostenherstel en kostenreductie. PaperCut MF levert essentiële functies voor pull-printing, mobiel printen en scanregistratie en -routering op multifunctionele printers (MFP's). Hierdoor kunnen organisaties zien wie er op het netwerk is en toegang krijgen tot aanpasbare rapporten die laten zien hoeveel elke activiteit kost. De accounting functies van beide producten houden het gebruik van verschillende afdelingen, individuele gebruikers en klanten in de gaten en geven organisaties de mogelijkheid om de gemaakte afdrukkosten in rekening te brengen. Systeembeheerders kunnen ook aanpasbare afdrukregels instellen die kostenefficiënter printen stimuleren en afdrukkosten verminderen.

BLI’s Document Imaging Software Picks worden onderworpen aan een strenge testcyclus van 12 maanden, die producten beoordelen op belangrijke kenmerken, zoals functionaliteit, gebruik en prijs. Elk product dat de BLI-tests doorstaat, krijgt een beoordeling van platina, goud, zilver of brons. De best beoordeelde producten worden gekwalificeerd als Pick-kanshebbers.

“Laat ons een school of bedrijf zien dat niet beschikt over een systeem voor kostenberekening en kostenbeheersing en wij zullen u een organisatie laten zien die geld verspilt aan printing,” zei Jamie Bsales, Director of Software Analysts van Keypoint Intelligence. “En hoewel er een ruim aanbod is in veelzijdige printbeheer platformen, is het een uitdaging om er een te vinden die uw budget of uw IT-personeel niet teveel belast. Daar blinken PaperCut MF en PaperCut NG in uit. Deze oplossingen bieden alle functionaliteiten die de meeste organisaties waarschijnlijk nodig hebben om uitgaven te traceren, vast te leggen en terug te brengen in betaalbare pakketten die eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd en beheerd.”

Deze prijs is de vierde BLI-erkenning die PaperCut heeft ontvangen, na de 2015 Pick Award in Outstanding Print Management Solution, de 2012 Pick Award voor PaperCut v12 in Outstanding Print Management Solution en de 2011 Pick Award voor PaperCut v11.2 in Outstanding Cost Recovery Solution.

Over PaperCut Software
Over de hele wereld worstelen organisaties met printkosten en complexiteit van afdrukbeheer. PaperCut lost deze problemen op, telkens weer. Sinds 1998 heeft PaperCut 50 miljoen gebruikers in 175 landen geholpen om triljoenen pagina's te besparen. Met PaperCut in hun print omgeving, lossen IT-managers voor eens en voor altijd hun knellende afdrukproblemen op. Hoe? De 2 software solutions – PaperCut MF en PaperCut NG – zijn platformonafhankelijk en leverancierneutraal. Dat betekent dat ze compatible zijn met elke printer en elk besturingssysteem. Bovendien zijn beide oplossingen voorzien van baanbrekende technologie, voor bijvoorbeeld mobiel printen, beveiligde printopdrachten en uitgebreide rapportagetools. Bedrijven in alle soorten, maten en bedrijfstakken profiteren van het beheer, de beveiliging en financiële en milieubesparingen waarvoor PaperCut-software is ontwikkeld.

Wilt u meer weten over PaperCut?
Onze specialisten geven u graag meer informatie.

Neem contact met ons op

Bron: GlobeNewswire