Managed Print Services (MPS)

Het proces van het verzamelen en doorgeven van tellerstanden, het bestellen van toners en doorgeven van een storing via antwoordkaarten, e-mail, fax of telefonische communicatie kan zeer tijdrovend, arbeidsintensief en foutgevoelig zijn. Dankzij onze Managed Print Services wordt u hierin volledig ontzorgd.

Meer info over Document Management

Ontzorging door Printing as a Service

Het proces van het verzamelen en doorgeven van tellerstanden, het bestellen van toners en doorgeven van een storing via antwoordkaarten, e-mail, fax of telefonische communicatie kan zeer tijdrovend, arbeidsintensief en foutgevoelig zijn. En de productiviteit van werknemers neemt af door afdrukapparatuur die zonder toner zit, of die een service of onderhoudsbeurt nodig heeft.

Tellerstanden en printvolumes

SMART MPS zorgt ervoor dat tellerstanden en printvolumes automatisch terechtkomen bij de Itec Server. De software haalt data uit alle machines van het netwerk en verzendt deze vervolgens via een beveiligde internetverbinding. De server zorgt vervolgens voor data en rapportage.

Foutmeldingen die machine aangeeft.

Met behulp van SMART MPS is het mogelijk foutmeldingen bij machines te signaleren. Het op afstand bewaken van de machines zorgt ervoor dat proactieve service kan worden verleend. U hoeft niet te wachten op een oplossing, maar deze wordt direct aangeboden.

Cartridge- en inktniveau machine.

Het systeem maakt het op afstand lezen van cartridge- en inktniveaus mogelijk. Hierdoor kunnen wij u tijdig nieuwe cartridges toesturen en hoeft u geen grote voorraden meer aan te leggen en te beheren. Indien u oud apparatuur vervangt door nieuw apparatuur, hoeft u dus ook geen merkspecifieke cartridges weg te gooien.
Find-Me printing

Data-encryptie

Het beheer van uw printers wordt met SMART MPS geheel toegankelijk vanuit de webbrowser. Door middel van simpele overzichten krijgt u inzicht in het gebruik en de tellerstanden. Het beheersingssysteem bewaakt dan ook alleen data over de machine. Inhoudelijke informatie over documenten of netwerkgegevens wordt niet opgeslagen of verstuurt.

De transitie is altijd veilig, uw data wordt eerst geëncrypt voordat deze bij Itec terecht komt. Zo kunt u met een gerust hart van onze service gebruik maken.

Vraag direct een offerte aan.

De klantenservice.

Heeft u een storing of heeft u andere vragen? U kunt altijd rekenen op een snelle reactie, persoonlijke aandacht vanuit één aanspreekpunt en een passende oplossing. Ook buiten Europa ondersteunen we u op maat, dankzij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners

Ga naar mijn Itec.