Itec logo

Referenties

Eenmanszaak, midden klein bedrijf, of multinational; u wilt zich kunnen richten op datgene waar u goed in bent. U wilt zich geen zorgen hoeven maken over uw documentenstromen. Wij nemen deze zorg volledig uit handen. Dankzij merkonafhankelijk advies, hoogwaardige producten, snelle levering uit eigen voorraad en sterke serviceverlening hebben wij voor elke organisatie een totaaloplossing op maat. Want dáár zijn wij goed in.

Itec ontzorgt onder meer de volgende organisaties:

BovenIJ ziekenhuis BovenIJ Ziekenhuis

Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis, dat veilige en kwalitatief goede medisch-specialistische zorg levert aan de inwoners van de regio Amsterdam-Noord en de omliggende regio's. Het ziekenhuis streeft er naar de bewoners van haar verzorgingsgebied goede basiszorg te bieden én diagnostiek met behulp van hedendaagse apparatuur.

BovenIJ ziekenhuis is al gedurende een lange periode klant van Itec. In deze periode is een echt partnership opgebouwd. Itec is verantwoordelijk voor de ontzorging van het onderhoud en service van alle afdrukapparatuur binnen het ziekenhuis. Daarnaast is er gekozen voor een SMART Follow-me oplossing. Zodoende voldoen zij aan de NEN 7510 voorwaarden. Hierin speelt informatiebeveiliging een belangrijke rol. Per half jaar vindt er een gesprek plaats om de gang van zaken te bespreken. Daarnaast worden deze overleggen gebruikt om de nieuwste ontwikkelingen door te nemen.

GEFCO Benelux Gefco

GEFCO is een van oorsprong Franse onderneming die zich richt op het verzorgen van wereldwijde (auto)logistiek. Ze zijn voornamelijk actief in Automotive Logistics, Road Transportation en Overseas Solutions (Seas & Air). Het hoofdkantoor is gelegen in Ghislenghien. Kijk voor meer informatie op de website van GEFCO Benelux.

GEFCO Benelux heeft gekozen voor Itec voor de inrichting van het printerpark op alle 9 locaties (5 in Belgïe en 4 in Nederland). GEFCO heeft deze keuze gemaakt, omdat de serviceverlening van Itec in de gehele Benelux in eigen beheer geschiedt door opgeleide/getrainde medewerkers van afdelingen als Services, Solutions, Software, Logistiek en Magazijn(voorraden). Waardoor GEFCO één aanspreekpunt heeft voor alle 9 vestigingen. Itec heeft tijdens de inventarisatie alle locaties bezocht om rekening te kunnen houden met de behoeften van de gebruikers. Zodoende was Itec in staat om een optimalisatie en oplossing op maat voor alle kantoren te leveren.

GGZ inGeest GGZ inGeest

GGZ inGeest biedt psychiatrische zorg op maat aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. De persoonlijke aandacht voor de patiënt staat altijd voorop en door de vele locaties in de regio Amsterdam - Haarlem is er altijd hulp in de buurt. GGZ inGeest heeft een samenwerkingsverband met VU medisch centrum. Daardoor kunnen lichaam en geest integraal benaderd worden. Met deze samenwerking wordt de kwaliteit van zorg voor patiënten verbeterd en een compleet zorgaanbod geboden.

GGZ inGeest heeft wederom het vertrouwen gegeven aan Itec voor de inrichting van het multifunctional park en bijkomende software.

Kuwait Petroleum North West Europe (Q8) Q8

Kuwait Petroleum North West Europe (Q8) is één van de grootste brandstofspelers op de Benelux markt. Momenteel beschikt Q8 over meer dan 700 tankstations in Benelux. Zij beschikt over bemande stations onder het Q8 merk (België, Nederland en Luxemburg) en onbemande stations onder het Q8 easy merk (België) en Tango netwerk (Nederland).

Q8 heeft ook om en bij 600 International Diesel Services (IDS) stations, speciaal gericht op de transportsector. Naast de verkoop van brandstoffen is Q8 ook actief op de markt van de productie, marketing en verkoop van Q8-smeermiddelen onder het merk Q8Oils. Q8 levert ook brandstoffen aan de professionele eindverbruiker en aan resellers. Daarnaast produceert en verkoopt Q8 tevens “special products”, waaronder bitumen. Kuwait Petroleum North West Europe is onderdeel van Kuwait Petroleum Corporation, één van de belangrijkste energieconglomeraten ter wereld.

Kuwait Petroleum North West Europe heeft voor Itec gekozen voor de inrichting en onderhoud van het printerpark. Voor de hoofdkantoren in België (2 locaties), Nederland en Luxemburg heeft Itec alle multifunctionals mogen leveren, tezamen met Papercut print management software.

Media Markt Media Markt

Media Markt is Europa's nummer één winkelketen voor consumentenelektronica. U vindt niet alleen het grootste assortiment onder één dak, maar ook altijd de nieuwste en innovatiefste producten. Dat de slogan “Ik ben toch niet gek” ook op Media Markt zelf van toepassing is, bewijst het feit dat steeds meer filialen zo verstandig zijn om voor Paper & Supplies van Itec te kiezen.

Verschillende Belgische Media Markt filialen maken al langere tijd gebruik van het kopieerpapier 'Itec Business Paper'. Nadat Itec vanuit deze relatie heeft kunnen wijzen op het enorme prijsvoordeel van Itec toners, wordt besloten het eens uit te proberen. De filialen zijn na het gebruik gelijk overtuigd!

Nog steeds groeit het aantal Media Markt filialen dat besluit klant te worden bij Itec. Itec is bijzonder verheugd met deze vernieuwde samenwerking.

Rituals Cosmetics Rituals

In 2000 begon Raymond Cloosterman, Founder of Rituals Cosmetics, zijn avontuur vanuit een diepgewortelde passie: “Ik geloof met hart en ziel dat we onze alledaagse routines met een beetje speciale aandacht kunnen transformeren in bijzondere momenten. Die overtuiging dat je met weinig moeite wat extra geluk kunt creëren wilde ik vertalen in een luxe Home en Body Cosmetica merk. Daaruit is RITUALS... geboren met een uitgebreide en unieke collectie luxe producten die varieert van lichaams- en gezichtsverzorging, kleding en geurkaarsen tot parfum, make-up en thee.”

Het idee is simpel. Verander je dagelijkse routines in bijzondere verwenmomenten door mooie luxe producten. Een rijk en geurend bad bijvoorbeeld, een exclusieve kop thee of iets alledaags als het doen van de afwas. Ons afwasmiddel is namelijk niet alleen effectief, het ruikt ook bijzonder lekker èn is mooi om naar te kijken. Dat is waar het bij ons om draait; weer even stilstaan bij de kleine dingen in het leven en het verrijken met een vleugje luxe. Die passie vind je terug in al onze producten.

Itec heeft een zelfde passie voor het beheren van documentenstromen. Met een assortiment van producten en oplossingen die uitsluitend tot de top van het segment behoren, bewijst Itec dat je iets alledaags als een afdruk maken naar een hoger niveau kunt tillen. Omdat Itec het hele traject, van de levering van kantoorapparatuur en verbruiksartikelen tot het onderhoud, in eigen beheer heeft, kunnen ze haar klanten de speciale aandacht geven die ze verdienen. Daarom is Itec de ideale partner voor Rituals Cosmetics.

SPO Venray SPO Venray

De Stichting Primair Onderwijs Venray en regio heeft zeventien basisscholen en één speciale basisschool onder haar hoede. De scholen zijn verspreid over de kerkdorpen en de verschillende wijken van Venray centrum. De stichting verzorgt onderwijs aan ± 3340 kinderen en heeft ongeveer 330 personeelsleden in dienst.

Stichting Primair Onderwijs Venray heeft via een Europese aanbesteding voor Itec gekozen ten behoeve van de uitvoering van de reprodiensten gedurende een langere periode. SPO Venray heeft in Itec de flexibele dienstverlener gevonden die in kan spelen op veranderende behoeftes en omstandigheden zoals groei en krimp van locaties zonder daarbij de aandacht voor de beheersbaarheid en kwaliteit van de reprodienstverlening uit het oog te verliezen. Itec draagt zorg voor de huur, service en onderhoud van de multifunctionals en de levering van bijbehorende producten als nietjes en toners.

TweeSteden ziekenhuis TweeSteden Ziekenhuis

Het TweeSteden ziekenhuis is een algemeen, regionaal opleidingsziekenhuis. Ze bieden uitstekende zorg aan patiënten uit de wijde omtrek van de drie locaties in Tilburg, Waalwijk en Oisterwijk. U kunt voor vrijwel alle behandelingen en onderzoeken bij het TweeSteden ziekenhuis terecht, maar binnen dit brede aanbod zijn er een aantal speciale aandachtsgebieden. Binnen deze speerpunten proberen ze ‘het gewone buitengewoon goed te doen’.

Het TweeSteden ziekenhuis (TSz) en het St. Elisabeth Ziekenhuis (EZ) zijn bestuurlijk gefuseerd. De werknaam is Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis. Het bestuurlijk samengaan van deze ziekenhuizen levert zowel op medisch kwalitatief als op financieel gebied een positieve bijdrage aan de zorg in de regio, met als uitgangspunt ‘Dichtbij wat kan, centraal wat moet’. Dit is in het belang van de patiënt, want door de fusie blijven de specialistische zorg en de menselijke maat in de regio Midden-Brabant gegarandeerd.

Het TweeSteden ziekenhuis was al langer klant van Itec. Wij zijn dankbaar dat opnieuw het vertrouwen in Itec getoond werd, door ons te vragen voor de levering van alle afdrukapparatuur en alle andere gerelateerde diensten.